שלום !!! אנשים !!!

ortal_sh

New member
טוב ......

אצלי זה רק בשנה האחרונה ..... וכן יש לי מושג כמה זה מתסכל להתעורר שלוש ארבע פעמים . אבל קורה לי גם לפעמים, שאני מרגישה שאני עוצמת את העניים בלילה ופותחת אותם בבוקר, ולא מרגישה בכלל שישנתי , כיאלו עברו רק כמה דקות - קרה לך את זה ? ואני הכי שונאת את השעון שמצלצל בבוקר ואני בקושי מצליחה לפתוח את העניים ..... אבל אין ביררה - יש לנו מחוייבותיות בחיים - חייבים להמשיך לקום בבוקר ! אור-טל

או על זה בדיוק רציתי לדבר איתך !

לא ! יש מצב מסוים שאני ישן כמו בלוק !! אבן !! חבל לך על הזמן !! אבל הוא נדיר, ולא אני לא רוצה להכנס לזה ולא זה לא מה שאת חושבת !! אבל כעקרון...אני מעיר את השעון

אין על מה..... ../images/Emo13.gif

ותגידי, מה עם החבר? ומה קרה שליאור לא משגע אותך כבר? פיספסתי משהו???

ortal_sh

New member
אז ככה .....

גם החבר , הכל כרגיל , את יודעת שלוש שנים וחצי , זה לא כמו חודש חודשים זה נהיה יותר שיגרתי - אני שונאת שיגרה ולכן אני מתחילה לעבוד על שינויים .. שיגרה זה לא רע, אבל גם לא טוב צריך לדעת לגוון מידי פעם ! ולגבי ליאור - לא פיספסת כלום ...... הוא פשוט נעלם
, כאלו בלעה אותו האדמה .... אור-טל

את יודעת???

לגבי מה שכתבת על השיגרה... את האדם העשירי שאני שומעת שאומר את זה... מה קרה לכולם אחרי החודשים הראשונים?? שינויים זה מצויין - מקווה שזה יעשה את העבודה!

ortal_sh

New member
כן , גם אני מקווה מאוד ../images/Emo13.gif

טוב אז גם לך אני אגיד שלום באופן אישי חייבת לעזוב אותכם ערב טוב ביי אחזור בקרוב היה נחמד לדבר איתך אור-טל

GALI02

New member
איזה יופי לראות את כולם../images/Emo13.gif

ערב מצויין לכולם!!!!!!!!!!!!!! מה שלומכם??? אני הייתי ילדה "רעה" היום- לא למדתי בכלל כל היום(אפשר לראות את זה גם לפי כל ההודעות שכתבתי היום- ממש פרודוקטיבית הייתי היום...)
גילי

אל תדאגי גילי... גם זה טוב!!!

מדי פע אנחנו חייבים יום לעצמנו - לא? אז אל תרגישי אשמה - מגיע לך קצת חופש

GALI02

New member
כן נכון../images/Emo70.gif

רק נראה לי שאני הופכת את זה להרגל- אבל שטויות אז ספרי לי קצת. מה שלומך? הבנתי שעברת איזה קורס? איך הולך?

למעלה