שלום אנשים! רציתי לדעת אם יש פה אנשים מה"לל...
י יוצא בשאלה 1 New member 20/11/06 #2 רציתי לדעת למה רצית לדעת אם יש פה אנשים מהלל אתה רוצה לצאת בשאלה או מה?
O ofer976 New member 20/11/06 #3 חחח לא... אני בסך הכל בן 14 וחצי... ואמא שלי מתנדבת בהל"ל וחבר שלה הוא מנהל תרבות [בנצי אורנן] וזה יכול להיות נחמד אם יש פה אנשים שאני מכיר
חחח לא... אני בסך הכל בן 14 וחצי... ואמא שלי מתנדבת בהל"ל וחבר שלה הוא מנהל תרבות [בנצי אורנן] וזה יכול להיות נחמד אם יש פה אנשים שאני מכיר
O ofer976 New member 20/11/06 #5 לא..היא לא...חחח אבל אתמול היא נכנסה לפורום פה... ובגלל זה רציתי לדעת אם יש פה מהל"ל....
י יוצא בשאלה 1 New member 20/11/06 #6 יש.. ודאי שיש... למה שלא יהיה? אתה מכיר את רכז סניף הלל בתל אביב?
ב בני ילד רע New member 20/11/06 #7 מישהו קרא לי? אהלן עופר. כמי ששייך למשפחת הל"ל אתה מוזמן להפוך למשתתף הכי צעיר כאן. נהנית בסוף השבוע האחרון?
מישהו קרא לי? אהלן עופר. כמי ששייך למשפחת הל"ל אתה מוזמן להפוך למשתתף הכי צעיר כאן. נהנית בסוף השבוע האחרון?
O ofer976 New member 20/11/06 #9 היה מאוד נחמד!!! היו קטעים שנהנתי יותר והיו שנהנתי פחות אבל חוץ מי זה היה מאוד נחמד!
ח חיים טובים 28 New member 21/11/06 #11 עופר חלק גדול מהכותבים כאן מהלל. גם אני .. רק תזהר (ואני סומך עליך)לא לחשוף כאן שמות בתודה מראש.
מ מותר לי New member 21/11/06 #13 גם אני בהל"ל ../images/Emo68.gif אמנם לא הייתי בסופ"ש (וגם לא באלו שקדמו לו, פעם אחרונה הייתי בפסח...) אבל זה לא אומר שאני לא קיימת
גם אני בהל"ל ../images/Emo68.gif אמנם לא הייתי בסופ"ש (וגם לא באלו שקדמו לו, פעם אחרונה הייתי בפסח...) אבל זה לא אומר שאני לא קיימת
ה האיש והמסכה New member 22/11/06 #14 זה אומר מה? שאתה בפלפון ולא יכול להגיב? וזה שאני כותב פה שטויות אומר שלא נרדם לי...