שלום אנשים.

l e g o

New member
שלום אנשים.

חדש בפורום הזה, למרות שנראה כאילו השתלטתי עליו קצת עם כל התגובות שלי
קראתי איזה 3 עמודים אחורה וממש שמח שהגעתי לכאן. אז רק רציתי להגיד שלום ומקווה שזה טוב שאני כותב מה שאני חושב על השירים!! וגם אשמח שתגיבו לתגובות כי הכי כיף ומעניין זה לקרוא שיר ולדעת איך אתה הבנת לעומת מה התכוון המשורר... (וזה משהו שאי אפשר לעשות עם שירים בדרך כלל...) פירסמתי פה ושם שירים באינטרנט ולצערי גיליתי שמעט מאוד נכנסים לעומק ומבינים את הכוונה (ולא, השירים שלי לא מסובכים כמו של לאונרדו!! חח) זה קצת ביאס... תמיד מבאס אותי חוסר הבנה... זה נותן לי הרגשה שאני חי ביקום פרטי משלי..חח.. גם תרגמתי משהו יפה על זה של אלדוס האקסלי.. אפשר להעלות לכאן קטע קטן מתורגם מספר?? אני לא חושב לפרסם כאן שירים ישנים שלי אלא פשוט לחכות למוזה..
(נו!! אז תגידו לי ברוך הבא או משהו)

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אתה מוכר לי מאיפשהו
אתה מוזמן להעלות שירים שלך, אבל תרגום לשיר קיים זה עדיין עבירה על זכויות יוצרים לצערי. (אלא אם קיבלת מהיוצר אישור, או שהוא לא חי כבר 40 שנה ויותר) שמח לראותך פה

white star

New member
../images/Emo54.gif זה מה שידוע לי מחוקי תפוז

מבחינתי אישית ממש לא איכפת לי, אבל אני כפוף לחוקי תפוז

לדעתי זה ממש יפה שאתה טורח

לקרוא מלא דברים ולהגיב ממש מהרהורי ליבך.. דברים כאלה הם מה שמחיה את הפורום ומעודדים גם עוד אנשים להגיב וברוך הבא מותק

l e g o

New member
יווו ../images/Emo9.gif תודהההה

אני חושב שיש אנשים שמעדיפים שישאירו את השירים שלהם כמו פסלי אמנות שאסור לגעת ולחטט ואני מכבד את זה כי יש משהו קצת קדוש בשיר והחיטוט בפרשנות אולי קצת מקלקל... אז חששתי לעצבן.. מצד שני זה באמת כיף לדבר על שיר ולראות שאנחנו כן מבינים אחד את השני (לפחות חלקית) ובכל מקרה השלמות של השיר נשארת לדעתי מעל לכל הפרשנויות, עדיין השיר נשאר עומד זקוף וקדוש וגאה
...

למעלה