בלי הגרזן {מתחננת לנפשי} את יכולה לקחת את כולם!
ח חתלתולה29 New member 8/9/06 #43 שוקולדית, בוקר טוב ../images/Emo140.gif קבלי ממני מתנת פיוס, באמת שלא רוצה להרוס לך את הפנטזיות. מקווה שאת סולחת
שוקולדית, בוקר טוב ../images/Emo140.gif קבלי ממני מתנת פיוס, באמת שלא רוצה להרוס לך את הפנטזיות. מקווה שאת סולחת
י ילדה שוקולדית New member 8/9/06 #45 בוקר טוב, קיטי!! ../images/Emo13.gif אני מקבלת את מתנת הפיוס!! ואני מצטערת אם הייתי תוקפנית משהו... פשוט נלחצתי שאת רוצה לקחת לי את ג'קו!! נשיקות
בוקר טוב, קיטי!! ../images/Emo13.gif אני מקבלת את מתנת הפיוס!! ואני מצטערת אם הייתי תוקפנית משהו... פשוט נלחצתי שאת רוצה לקחת לי את ג'קו!! נשיקות
י ילדה שוקולדית New member 8/9/06 #47 נדמה לך! רק חיכיתי שתבריא!! איך אתה מרגיש באמת, כפרה?? אכלת, שתית?? לבוא עם אקמולי בטעם פירות ולהחזיק לך את היד??
נדמה לך! רק חיכיתי שתבריא!! איך אתה מרגיש באמת, כפרה?? אכלת, שתית?? לבוא עם אקמולי בטעם פירות ולהחזיק לך את היד??
י ילדה שוקולדית New member 8/9/06 #49 רגע, נשמה, אני באמצע בישולים לשבת לא לוקחים אקמולי על בטן ריקה!! מה קרה? לא יכול להתאפק??
י ילדה שוקולדית New member 8/9/06 #53 אתה --> הסיבה לכל נשימה ונשימה שלי! לא שמת לב שאתה הראשון ברשימה? אין לזה שום ערך בעינייך?
ד דרדקן New member 8/9/06 #57 מצטער, אבל לא ראיתי שום רשימה, כשאראה יהיה לזה ערך בעיני, כשאהיה היחיד ברשימה יהיה לזה ערך הרבה יותר גבוה.
מצטער, אבל לא ראיתי שום רשימה, כשאראה יהיה לזה ערך בעיני, כשאהיה היחיד ברשימה יהיה לזה ערך הרבה יותר גבוה.
O offנועה New member 8/9/06 #58 אתה לא ממוקד, ואת תוציאי את ברור מהרשימה שלך, יש לי קבלה מלפני חודשיים וחצי, שאת חתמת במו ידייך כגזברית הפורום, ובה נרשם בבירור שהוא נמכר לי.
אתה לא ממוקד, ואת תוציאי את ברור מהרשימה שלך, יש לי קבלה מלפני חודשיים וחצי, שאת חתמת במו ידייך כגזברית הפורום, ובה נרשם בבירור שהוא נמכר לי.
י ילדה שוקולדית New member 9/9/06 #59 את יודעת שאני גרוסה עלייך קשות אבל בברור את לא נוגעת ואני רוצה לראות את הקבלה הזאת!!!
נ נערת ההפתעה New member 8/9/06 #50 אתמול ראיתי לראשונה את ג'קו ובהחלט אפשר להבין ממה את מתרגשת הוא בהחלט שווה עוגיה
י ילדה שוקולדית New member 9/9/06 #60 קופי קשישא, אתה מקנא? מישהו אמר לי לא מזמן שנורא כיף להיות חתיך וצעיר!! מתגעג לימי הזוהר, דארלינג?
י ילדה שוקולדית New member 9/9/06 #62 אז זאת הבעיה שלך בכל הקטע?? אולי הוא העמיד אותו דום בכוונה, לזכר המסדרים בצבא? האמת, אתה צודק ----> בנני זה הכי, אחי...
אז זאת הבעיה שלך בכל הקטע?? אולי הוא העמיד אותו דום בכוונה, לזכר המסדרים בצבא? האמת, אתה צודק ----> בנני זה הכי, אחי...