בקשר להתנתקויות, אם תכתוב פה את ההודעה שהמירק מראה לך שאתה מתנתק, אולי נוכל לעזור יותר. תכתוב גם אם עשית משהו מיוחד לפני שזה התנתק, תנסה להכנס עם מירק ריק (בלי סקריפטים מיוחדים) ותראה אם זה מתנתק לך גם איתו. תגיד אם יש לך פיירוול רץ ברקע או כל דבר אחר שאתה חושב שיוכל לעזור לנו לעזור לך, כי הפרטים שהבאת ממש לא מספיקים.
דבר שני... זה לא בדיוק מראה לי הודעה פשוט אני בצ´אט והכל ופתאום לא זז.... ואז אומר לי DISCONECTED ואני לא יכול ככה! ובקשר לPENDING,זה כבר ככה אצלי,אבל כשאני מנסה לקבל XDCC זה לא עובד...
בקשר לpending תנסה לבדוק אם יש לך איגנור על סוגי קבצים מסויימים alt o - dcc - folders - dcc ignore - disable בקשר לחיבור, זה כנראה בעיה של בזק או הספק שלך או משהו בדרך, לפעמים גם השרת אשם.
אבל לדעתי זה שהשליחה של קובץ מסויים או שיחה דרך DCC מחכה לאישור מהצד השני שאמור לקבל את השיחה או הקובץ. אם אתה רוצה שלא יצטרכו אישור ממך ששולחים לך קבצים או בקשה לשיחות, אתה יכול להפעיל את ה auto get דרך האפשרויות של המירק (alt o - dcc - auto get & auto accecpt).
אתה בדרך כלל מקבל את זה, שהצד השני חוסם שליחה של קובץ מסויים אתה יכול להגדיר רשימת קבצים במירק שהמירק יתעלם מלקבל אותם file -> options dcc ->folders ובטל או הגדר..