שלום אנשים! מה נשמע?
א אהבתיה New member 3/12/01 #11 יש את ההודעה שלי שם ../images/Emo9.gif מגניב!! רק שכרגיל,אני לא מצליחה להתחבר!
ב בן בן! New member 3/12/01 #12 אני רואה הבנתי שרוני הורידה תוכנה כזאת שמאפשרת לה להיות שם. אולי תבקשי ממנה שתשלח לך?
א אהבתיה New member 3/12/01 #14 לא הולך.... הוא כל הזמן אומר שלאור תקלה טכנית נותקתי (עוד לפני שהתחברתי!) ובמקרה הטוב רושם אנא המתן ונתקע ככה שעה...
לא הולך.... הוא כל הזמן אומר שלאור תקלה טכנית נותקתי (עוד לפני שהתחברתי!) ובמקרה הטוב רושם אנא המתן ונתקע ככה שעה...
ב בן בן! New member 3/12/01 #15 באסה אולי באמת כדאי שתבקשי מרוני. טוב, לא חשוב עכשיו. היא בכלל אצל שגיא עכשיו. אז התכוננת טוב? קנית הכל?
באסה אולי באמת כדאי שתבקשי מרוני. טוב, לא חשוב עכשיו. היא בכלל אצל שגיא עכשיו. אז התכוננת טוב? קנית הכל?
א אהבתיה New member 3/12/01 #16 אכן באסה! אני אבקש ממנה היום יותר מאוחר או מחר... קניתי הכל (לבינתיים בכל אופן) ועדיין לא אירגנתי את התיק...נראה לי שאני עדיין בהכחשה...
אכן באסה! אני אבקש ממנה היום יותר מאוחר או מחר... קניתי הכל (לבינתיים בכל אופן) ועדיין לא אירגנתי את התיק...נראה לי שאני עדיין בהכחשה...
ב בן בן! New member 3/12/01 #17 הכחשה זה טוב! מתי את מתכננת לעשות את זה בדיוק? הכי טוב לנצל את היום האחרון לפאן נטו, ולא לכל מיני סידורים וענינים כאלה. הכי טוב תעשי עכשיו ותגמרי עם זה.
הכחשה זה טוב! מתי את מתכננת לעשות את זה בדיוק? הכי טוב לנצל את היום האחרון לפאן נטו, ולא לכל מיני סידורים וענינים כאלה. הכי טוב תעשי עכשיו ותגמרי עם זה.
א אהבתיה New member 3/12/01 #18 כן באמת נראה לי ככה.... אני חושבת שאני אעשה את זה עוד היום...פאן נטו? יש לך הצעות אולי???
ב בן בן! New member 3/12/01 #19 אחותי! תפסי לך איזה כמה בחורים טובים, מבית טוב, שריריים כוסונים ותתחילי לעשות פאן כמו שצריך!!!