שלום אנשים!

• פותח הנושא Jen s
  • פורסם בתאריך

לילי 22

New member
שלום

אני לירון (אוהבים אותך לירון) ואני שונאת אותה

m a y a 333

New member
../images/Emo127.gif

שלום קוראים לי מאיה ואני מכורה קשות ליס סטארס.
רואה סדרות ריאלטי 9856987 שעות ביממה. ואני מאוד אוהבת את הסדרת סרטים "מת לצעוק".
כולם להגיד שלום למאיה
(כולם- שלום למאיה!)

Angelus

New member
מאיה, מאיה, מאיה..

גם את אוהבת את סרטי Scary Movie? גדול!
סרטים פשוט גאונים. מחכה כמוני בקוצר רוח ל-4? (למרות שאני לא אוהב את העבודה שהאחים לא משתתפים כבר בסרטים..)

m a y a 333

New member
זה כל כך שולטטט

כמו הפרסומת ביס- פחד וצחוק זה שילוב מנצח!! ראיתי את הפרומו של הרביעי.... כל כך שווה!!!!!!
תיהיו בטוים שיש למה לחכות...

תאמיני לי שכן

ולידע כללי לדעתי הפרקים הכי חזקים של הסדרה הם 6+7 שווה לחכות

Angelus

New member
אנה פאריס.../images/Emo99.gif

ראית את הסרט האחרון שלה? ("רק ידידים") איזה גדולה היא שם! פשוט לקחה את תפקיד ליידים שלה וכמובן שכולם חיכו רק לה.

שחקן חדש במת לצעוק

ב-Scary Movie4 הולך להופיע שחקן הורס קרייג בירקו שמעת עליו? תותח על

Angelus

New member
שמעתי עליו,

לא ביררתי שום פרט.
אני רוצה לבוא ולראות את הסרט בלי לדעת עליו שום מידע. העיקר שברנדה שם. (Out of my face, out of my face!
) מתי זה יוצא לאקרנים בישראל? כיוון שעדיין לא ראיתי אפילו פרומואים שלו בקולנוע.

אם אני לא טועה ב14 לחודש הזה

אתמול הייתה כרמן אלקטרה אצל גיי לנו ואמרו שהסרט יוצא ב-14/4 ופעם שמעתי ב-7/4 בקיצור אוטוטו קרייג בירקו הוא שחקן הורס הוא שיחק בסינדרלה-מן ובעוד כמה סרטים... יש פורומואים בכל מיני אתרים לא ראית?

Gretchen R

New member
זה יוצא עוד מעט...

לפחות ככה חברה שלי סיפרה לי..ב14 לאפריל הוא יוצא באמריקה.. אז בסביבות הסוף חודש אולי?..אבל זה לא בטוח.. זה יכול אפילו לצאת שבוע הבא...

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

כך לפחות כתוב באתר "סרט". טרום בכורה ב-13.
בגלל שהדלקת אותי אתמול על הסרט, החלטתי לצפות בפרומו. ענק. ענק. ענק.

m a y a 333

New member
אני ראיתי את הפרומו

הלכתי לסרט ביום שישי והיה את הפרומו.. רק אני לא זוכרת מתי היה כתוב שזה יוצא.. אבל תיהיו בטוחים שזה ממשששששששששש מצחיק!!!

angi0

New member
ש=ל=ו=ם

אני לא יודעת אם זה כבר קשור ראיתי שכבר הגעתם למשהו על מת לצעוק אניווי... אני אנג'לה ואני מכורה ליס סטארז.. כילו הערוץ הזה.. יש בו כמעט את כל התכניות שאני אוהבת!!! אני מכורה לנמלטים וזה מצחיק כי לא התכוונתי לראות את זה בכלל ואחרי פרק אחד... אי אפשר להפסיק!!!! אני אומרת להורים שלי "אני יכולה להפסיק אם אני רוצה!" אבל אני לא מצליחה... אניווי! איפה היתם עד עכשיו?! וציתי לדעת אם מישו יודע איפה אפשר להשיג תמונות מפרק 4 בקטע של המקלחת?

למעלה