שלום אנשים!

מי שחרדי הוא עבורו סדין אדום, בלי

קשר למעשיו ו/או דעותיו, מוטב לו ומוטב למרצ שלא יצביע עבורה. יש לשער שרבים מתומכי שינוי לשעבר נטשו את המפלגה בגלל ההתיחסות לבני אדם לא על פי מה שהם אלא על פי אמונתם. כמי שתומך בהפרדת הדת מהמדינה, היית אמור להיות מסוגל לעשות את ההפרדה הזאת... כתומך וותיק של רן כהן אינני רואה שום חשיבות לשאלה אם הוא או חיים אורון יהיו במקום השני. שלא כמו אצל מפלגות אחרות, מחבריה ותומכיה של מרצ ניתן לצפות לנהוג באופן שפוי בעניין הזה. גם אני סבור שרצוי היה שמועמד ערבי יהיה במקום קצת יותר גבוהה. עם זאת מקום שביעי איננו נמוך במיוחד. ואם במגזר הערבי תהיה פעילות גדולה יותר להגברת התמיכה במרצ הוא גם יכנס לכנסת... מספיק עם ההתבכיינות הזאת על דילים פה דילים שם. זהו דרכו של המשחק הפוליטי מפלגתי. השאלה במי אתה תומך היא זו העומדת על הפרק בבחירות להרכבת הרשימה. ואם משהו ממליץ על אנשים מסוימים, זו זכותו. בלי קשר למי שיכנס לכנסת, הרשימה הזאת מייצגת באופן ברור את דרכה של המפלגה. ואם אתה מוצא לך מפלגה שיכולה לפעול להגשמת הדרך הזאת טוב יותר... שיהיה לך לבריאות, ממילא תצביע מה שבא לך...

טדי31

New member
זהבה גלאון ראוייה יותר מביילין

האשה הכי נמרצת במר"צ הינה זהבה .היא יותר ראוייה מכולם כי פעילותה והצעות הרבות שהיא מגישה ומופיעה ללא לאות-ראוייה היתה הפעם לפחות להיות זו שתיבחר לפני אורון!

oshratush

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה מהפלגה הזו מפעם לפעם מאבדבת, כל שפיות!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לסבול את השטויות שקורות פה????????????????? מה התרגילים המסריחים מה קורה פה לעזאזל?????????. איך מספר 8??????????? עיסווי לפניכן?!!!!!!!!!!! הצילו!!!!!!!!!!!! חסרת תקנה והגיון המפלגה הזו, ממש הפכה להיות רופסת...... איפה הבית הסוציאל דמקורטי האמיתי של השמאל? לאן הוא נעלם? איפה הלוחמנים האמיתיים במפלגה? אני בשוק של החיים? עצוב לי כואב, לי מרצ היא הבית שלי גדלתי בה...מה נסגר?!

oshratush

New member
אבשלום וילן..גוועאלט!

מה נסגר???????? מאיפה הם מביאים את כל בוחריהם?

בהסעות מאורגנות וברכבי הקיבוץ...

כמו להפגנות שאחר כך כותבים שהיו בהן ארבע מאות אלף, או מאה ועשרים אלף - - -

בנושא של ההפגנות

תהיה בטוח שבהפגנות של מועצת יש"ע יש ארגון יותר טוב בנושא ההסעות חינם...

Nellie Bly

New member
זה יותר בכיוון של

'הרב אמר לעלות לאוטובוס'. וכולם עולים לאוטובוס.

או יותר בכיוון של...

'הרב אמר לעלות לאוטובוס' ולבטל יום לימודים למען ארץ ישראל השלמה... וכולם עולים לאוטובוס.

נכון.אז מה?הם ואנחנו שולחים ילדים

ראה את הפגנות השלום ההומות ילדים בחולצות כחולות (גם אני לבשתי אותה שנים רבות, וכך ילדיי), ואת הפגנות 'מחנה ארץ-ישראל' עם החצאיות הארוכות וה'חסודות' של בנות הטיפש-עשרה שלהם. הם ואנחנו קורצנו מאותם 'טלאי עור': שולחים את ילדינו בהסעות מאורגנות להפגנות, וצופים בהן בהנאה "משתתפת" באקרני הטלביזיה (עם כוס תה מהביל בחורף, וכוס מיץ פטל צונן בקיץ. גם גרעיני חמניות או דלעת, לפי הטעם). "אנחנו והם נשנה את העולם..." והעולם במסלולו סובב. היו שנים שגם אני יצאתי ממעוני החם (בתוכו ומחוץ לו) ונסעתי שעות אחדות בכל כוון כדי להשתתף בהפגנות הללו, והזנתי את 'חום הלב ואש הקרב" של הפוליטיקאים. לא עוד. ואם ילדי בן ה-'עשרה' עושה זאת היום, אני 'מלטף' בעיניי את התלהבותו התמימה, ונותן לו את ברכת-הדרך, אל ההסעה המאורגנת הממתינה לו במגרש החניה המרכזי... "יוצאים בשעה X. לא לאחר !". דן.

למעלה