שלום אנשים!

oshratush

New member
שלום אנשים!

מי שלא מכיר אותי, אני אושרת, פעילה במרצ כבר המון שנים.....עשיתי גם שנת שרות בנוער.... אושרת מסניף יבנה......רציתי לדעת.....איך באמת הדירוג ומה הם תוצאות הבחירות??? מאוד מקווה שהרשימה תהיה קצת יותר נורמלית ושאילן גילאון יכנס סוף סוף לרשימה.....ב3 הפותחת!

הרשימה

1- יוסי ביילין 2- חיים אורון 3- רן כהן 4- זהבה גלאון 5- אבשלום וילן 6- צביה גרינפלד 7- עיסאווי פריג' 8- אילן גילאון 9- מיכל רוזין 10- מוסי רז 11- גבי לסקי 12- שאול אריאלי 13-אלה שאינסקיה 16- מיכל עדן 17- אורי זכי 18- ויוי וולפסון את השאר אני לא זוכר בשלוף, סורי... בכל מקרה, הרי לך התשובה...

eman70

New member
../images/Emo5.gif

איזו רשימה עייפה ומשעממת. למה שוב דחקו את אילן? אולי נקודת אור יחידה ברשימה הזו זו צביה גרינפלד (למרות שאני ממש לא בילליניסט), אבל זה עוד נראה.

Nellie Bly

New member
למה דחקו את אילן ואת מיכל עדן?

רשימה עייפה,זקנה שמפחדת מהצל של עצמה.כל-כך חבל-זה היה הזמן של מרצ לגדול,אם רק היו יודעים לנכון לתפעל אותה. ושוב-פשוט חבל.את הקול שלי הם הפסידו הבחירות האלו.

Nellie Bly

New member
../images/Emo45.gif

רן או זהבה היו צרכים לקבל את מושכות ההנהגה.ביילין יביא את מרצ לשפל שהיא לא ידעה-גם מבחינת הנהגה כושלת וגם מבחינת הכשלון המתקרב בבחירות.הוא לא ראוי-בייחוד מהסיבה שהוא רבץ כל השנים במפלגת העבודה וישב בממשלת שרון(!!)וכשהתאים לו,אחרי כ"כ הרבה שנים,הוא דפק על דלתות מרצ-במטרה אחת-לכבוש את ההנהגה.

זהבה לא ראויה בשום אופן להנהיג את

המפלגה. כמו ביילין גם זהבה גלאון רחוקה מלחוש את דופק החיים האמיתי של האנשים ושל הארץ הזאת. הגיע הזמן שתפרוש, ההתנגדות שהאשה הזאת מעוררת בהרבה קהלים היא פשוט עצומה, ולעתים גם מוצדקת. דווקא חיים אורון ורן כהן הם האנשים הבולטים לטובה ברשימה. שמחתי לראות גם את צביה גרינפילד ואת אילן גילאון. לא נותר אלא לקוות שיבחרו...

זהבה פועלת רבות בכנסת

מציעה המון חוקים, עובדת פול טיים ג'וב למען אזרחי המדינה ועל כל כל הכבוד לה ויישר כח
אבל ברור שהיא לא יכולה להנהיג את מרצ.

Nellie Bly

New member
למה לא בעצם?

היא בוודאי לא הבחירה הראשונה אבל היא ראויה יותר מביילין. אני הייתי רוצה לראות את רן כהן עומד בראש מרצ או אפילו,את יולי תמיר. השורה התחתונה היא שביילין פוגע ויפגע במרצ.הוא אדם מוערך,מרתק ומאוד חכם-אבל הוא לא מנהיג.אין לו את הלהט,השנינות והאסרטיביות של שריד. ואני חייבת לכתוב,במאמר מוסגר,שיוסי ביילין נבחר לעמוד בראש מרצ-אניה רגשתי אחרי שנים של פעילות במרצ שגנבו לי את המפלגה.

אני חושב שלג'ומס יש אכויות של מנהיג

אבל עצם הזהוי שלו עם מגזר מסויים (וזה לא משנה שהוא שייך לקיבוצים או לכל מגזר אחר) לו מאפשרת למרץ לצאת מהמין בועה שהיא נמצאת למעשה מאז הקמתה... אין לי ספק שרן כהן הרבה יותר ראוי מיוסי ביילין להנהיג את מרץ, אבל זה... איך אומרים... Too late...

Nellie Bly

New member
על טעויות כאלו משלמים.

ומרצ תשלם מחיר גבוה מאוד על בחירתו של ביילין ועל בחירת הרשימה אתמול. זה היה זמנה של מרצ לגדול-להעמיד מועמדים צעירים,חדורי מוטיבציה ואמונה,שרוצים בכל מאודם לשנות.שנותנים ייצוג למגזרים השונים באוכלוסיה-לצעירים,לערבים ולהקהילה ההומולסבית. רשימה שמורכבת מאילן גילאון,מיכל עדן,זהבה גלאון,רן כהן ויפעת סולל/אייל אורון.הייתה מצליחה להחזיר הרבה מהבחורים שנפלטו לשינוי ולעבודה,סטודנטים רבים שהיו מוצאים בדמות הנציגים הצעירים את שליחי הציבור שלהם. מרצ הייתה יכולה להתברג כמפלגה השלישית-הרביעית בגודלה-זה היה זמנה לגדול.אך,עם תוצאות הבחירות אתמול והבחירה האומללה של ביילין-זה נראה,שהגיע זמנה של מרצ..לנבול. (ואת זה אני אומרת בכאב רב.)

אילן גילאון רק במקום ה-8. מה עושים

אילן גילאון מוקם רק שמיני (לצערי הרב). מה עושים כדי שייבחר (גם אם 'בדרך' ייבחרו מי שהם לא בדיוק ה'כוס תה שלי') ?

מה עושים ../images/Emo35.gif עובדים קשה...

הבחירות עוד חודשיים ו11 יום ויש הרבה עבודה
אני באופן אישי אתנדב כמה שאוכל לעזור בארגון, כבר שלחתי בקשת התנדבות דרך האתר. כולנו צריכים להתגייס כי 8 מנדטים לא חזון אחרית הימים

Nellie Bly

New member
אוי נו באמת,תהיה ריאלי.

ואגב-דיברתי היום עם שישה אנשים,תומכי מרצ נלהבים.שהיו מאוד ממורמרים על הרשימה הנבחרת.חלקם אגב,שמשתייכים לקהילה ההומולסבית אמרו כי לא יצביעו בבחירות האלו למרצ-כי הם חשים שאין ייצוג הולם לקהילה.

ההומוסקסואלים והלסביות

לא ייזכו ליחס יותר טוב משום מפלגה אחרת. יש מועמדים בכירים ברשימת מרצ-יחד, כולל יוסי ביילין, שכבר הצהירו שהם ינסו לקדם בכנסת את נושא הנישואים החד-מיניים. אם הם רואים בעמיר פרץ ובטומי לפיד כאנשים אשר יותר יקדמו את האינטרסים שלהם, אז זו זכותם להצביע להם.

Nellie Bly

New member
מרת מתהדרת בנוצות לא לה.

המפלגה שאמורה להיות הבית של הקהילה,ברגע האמת דוחקת את אחת המועמדות היותר רציניות וראויות לתחתית הרשימה.

ראית מישהו מתהדר בנוצות לא לו ../images/Emo35.gif

מרצ תמיד הייתה כתובת עבור הקהילה ההומו-לסבית גם כשלא היו לה נציגים במקומות הגבוהים... כשעוזי אבן היה במקום לא ריאלי אף אחד מהקהילה לא זעק לשמיים, אבל כיום שהועידה החליטה אובייקטיבית שיש מועמדים יותר ראויים לייצג את מרצ בכנסת מאשר מיכל עדן כולם בקהילה מתחילים לכנות את מרצ כאנטי הקהילה. אני מאוד מציע שלא כל תת-גוף בתוך מרצ יתחיל לבכות כי ככה באמת אפילו לא נעבור את אחוז החסימה...
גם על הקהילה ההומו-לסבית להכיר בדמוקרטיה ולשתף פעולה עם מי שבאמת הכי מייצג אותה הכי טוב.

Nellie Bly

New member
לקהילה ההומולסבית מגיע

שיהיה לה ייצוג הולם.ומיכל,שמלומדת מאבקים בתחום הזה-הייתה עושה את זה על הצד הטוב ביותר. הייתה פעם כתבה באחד העיתונים,על המפלגות השונות ויחסם לקהילה.מרצ היה בהחלט בעלת מצע עשיר בנושא-אבל בפועל אף אחד לא לקח את המושכות ופעל לקידום ושיפור חיי זוגות חד מיניים. אני לא חושבת שצריך להצביע למרצ בגלל שיש איומים שהיא תזכה למדטים כאלו או אחרים.זו הרשימה שנבחרה-ואת התוצאות יצרכו לשאת נבחרייה. הדמוקרטיה היא להצביע למי שרואים אותו כמועמד ראוי והולם.

eyeCoof

New member
אני לא חושב שחייבים להיות

חלק מהקהילה בשביל לתמוך בה, ולכן עצם העובדה שעדן לא נכנסה לרשימה ממש, אבל ממש לא אומר שמרצ "הפנתה עורף" לקהילה ההומו-לסבית. ואם אין מועמד ערבי במקום ריאלי, אז זה גם ישר אומר שמרצ יפנו עורף לבעיית הכיבוש? תעשו טובה, אל תהיו כל כך מרוכזים רק בשיוך הפרטי והאישי שלכם, ותיזכרו שא) לפני שתיפטר בעיית הכיבוש, כל הבעיות האחרות הן משניות. ב) זה שהנציג שמייצג את הקהילה/מיעוט/מהשזהלאיהיה שלכם לא יושב בכנסת מטעם המפלגה, זה לא אומר שאוטומטית המפלגה תתחיל לזרוק זין על מה שאותו נציג חסר מייצג. מרצ מחויבת על פי המצע שלה לעמדות אילו ואחרות, גם בנושא הקהילה ההומו-לסבית, בכל נושא בעצם שנציגיה מייצגים, וגם אם אותו מועמד לא ישב בכנסת באופן אישי - המפלגה היא הגוף הכולל המייצג עמדות אלו בכנסת. ודווקא הייתה לי סימפטיה לגברת עדן. אבל זה לא משנה. אז סליחה, אבל "מיכל עדן לא ברשימה, אז אני לא מצביע מרצ" - זו עמדה מאד אגוצנטרית. אם המפלגה היא ביתכם, כדאי שתחשבו פעמיים לפני שתעזבו אותו.

Nellie Bly

New member
אני חושבת ההפך

אני חושבת שמרצ הייתה צרכה להציג רשימת מועמדים-חדשה,צעירה,נושמת ולוחמת. וכן,אני רואה את זה באור חמור מאוד שאין ייצוג של ערבי במפלגה שמתיימרת להיות נושאת דגל השיוויון. מרצ מחויבת לעמדות בנושא הנכים וילדי החינוך המיוחד-מרצ ללא אילן,לא פעלה בנושא הזה!! מה מרצ עשתה עבור הקהילה הגאה?היא קידמה נישואים חד מיניים?הכרה בזוגות חד מיניים?את שאלת האימוץ?לא! מיכל עדן הייתה המועמדת הראוייה להביא את הנושא לכנסת ולדון בו-ללא פחד,ללא בושה ועם הרבה ניסיון וחוכמת חיים.החשיבות של בחורה כמו מיכל ברשימה של מרצ,הייתה חשובה מאין כמוה. אף אחד לא מחויב למפלגה,אם אני רואה את רשימת המועמדים כלא ראויה-אני לא אכריח עצמי להצביע למפלגה שלא ראויה לקול שלי.

למעלה