שלום אנשים,

Avital 22

New member
שלום אנשים,

חדשה פה... עבדתי עד לפני חצי שנה בתפקיד שירות ועכשיו אחרי תקופת התרעננות וטיול מתכוננת לחזור שוב "לשטח"... הבעיה היא שאני עוברת מהצפון בעוד כחודש למרכז (אם לדייק אז איזור רעננה- כפ"ס-הוד השרון)ולא ממש יודעת מאיפה להתחיל לחפש... ואם בכלל כדאי כבר מעכשיו כשתכל'ס רק מסוף דצמבר אני אהיה שם. אז אני יודעת שזה לא הפורום לחיפוש עבודה אבל אני ממש אשמח לטיפים על אפשרויות באיזור לעבוד במשמרות (מקומות למלצר שמשלמים בהם בסיס+ טיפים למשל...) ובכלל מושג כי המקום חדש לי... תודה מראש
תעשו חיים

מה שאני מציעה לך

זה להיכנס לאתר של ביקורת מסעדות ולחפש מסעדות טובות באיזור שלך. דרך האתר תוכלי לראות באיזה סוג מקום מדובר, אם יש הרבה לקוחות (לפי ההמלצות/ביקורות) ועוד פרטים חשובים, ומה שישאר לך זה רק להתקשר (המספקים מופיעים שם) ולשאול אם הם מעוניינים במלצרית חמודה. בהצלחה!

sidharta

New member
יש ברעננה וכפ"ס כמה בתי קפה

שנראים מלאים תמיד- ברעננה: ארומה,קופי בין,ארקפה (בצומת), פארקפה, אגם קפה, 7 גרם (בקניון)... כפ"ס: קופי טרי, מנגו, פאבליק קפה, קופי בין ועוד רבים וטובים על הרחוב הראשי ובקניון... את מוזמנת לבדוק. לגבי רעננה- חלק מבתי הקפה סגורים בשבת, כך שכדאי לך לבדוק לפני כן אם משתלם לך לעבוד בהם (יותר ימי חופש, שזה טוב, אבל פחות כסף על סופי שבוע...) חוץ מזה כדאי לך לבדוק אפשרויות של מילצור בהרצליה פיתוח- זה לא רחוק כל כך, ויש שם מסעדות מצליחות (טנדורי וכו') שבחלקן נראה שהטיפים מאוד משתלמים... מקווה שעזרתי, מיכל

Avital 22

New member
תודה על ההצעות ../images/Emo13.gif

מקווה למצוא כמה שיותר מהר ולהצטרף אליכם באופן פעיל...

bell boy

New member
ובהוד השרון שזה דקה מרעננה

יש את צבעים בקפה שהוא די מצליח ואת התעתוע שהוא די קטן

למעלה