שלום אנשים

Druyanizem

New member
שלום אנשים

נחשו מה יש לי מחר.... נחשו!!! לא? טוב נו.. אני יגיד לכם... פ-ס-י-כ-ו-מ-ט-ר-י!!!!!! ללללאאאאא!!!!!!! הינה הלכה הקריירה המדעית של הדיקטטור... טוב נו... תמיד אפשר לנקות זבל... לפגוש אנשים נחמדים... יהייה טוב... (:) *אמר הדיקטטור שלא יכל לישון* BOW TO THE DRUYANIZM

דרויאן אם אני זוכרת נכון, אתה חוץ

מדיקטטור רצית גם להיות אסטרופיזיקאי, לא
שיהיה בהצלחה, ולך תראה להם מה זה
רק אל תשכח, שאנחנו ניתן לך למלוך גם בלי הפסיכומטרי

pomelit

New member
מה זה שווה אם אתה דיקטטור

ש"מרשים לו למלוך"? כל הקטע הוא בלהיות דיקטטור שמכריח את כו-לם!!! בהצלחה בפסיכומטרי

jean

New member
בהצלחה, דיקטטור יקר

אני חושב שסטאלין הוציא 800 בפסיכומטרי. הוא נכנס לאוניברסיטה ריכז 800 אנשים, והוציא אותם להורג.
בהצלחה בכל מקרה. ז´אן

Druyanizem

New member
חחחח.... אני אזכור את זה ז´אן

ורק שתדעי פומלית... אני דיקטטור טוב... אנשים (כמוך... וכמו ז´אן למשל) אוהבים אוחי! אז אתם "נותנים" לי למלוך... לא שיש לכם ברירה או משהו. ומיכל... סחטיין על הזיכרון... אולי את צריכה להקרא פילפיל ופילפיל תהייה מיכל BOW TO THE DRUYANIZM

pomelit

New member
עעשיו הבנתי הכל!

אתה בעצם דמוקרט טוטליטרי *אמרה פומלית שאתמול שמעה במקרה גלי צה"ל בלילה, נפלה על התכנית של הר סגור ואלכס אנסקי, ושמעה את הרסגור מסביר שדמוקרטיה טוטליטרית היא דיקטטור שאומר שהוא מולך בשם העם, עיין ערך סטאלין, צ´אוצ´סקו ואחרים*

tiktakit

New member
יו! ../images/Emo13.gif ראה הודעה למעלה, גם אני

נבחנתי היום!
לשנינו! איך היה לך?

Druyanizem

New member
אה... אה!!! עד כאן אבי...

נאור... אני לא... כי כמו שאמרו חכמינו: "אין נאור כסוס יאור" ואני אומר על זה: מה?! *אמר לירון בציפייה מרובה לחורף* (שוב משפט לא קשור... אבל זה רק בגלל שעכשיו 1 בלילה ואין לי משהו יותר טוב לעשות)

shonshon5

New member
רגע! רגע! אל תזדרז לחרוץ משפט...

01:00 ואין לך מה לעשות? אני המום! האם דיקטטורים לא ישנים? האמנם החרדה מפני המורדים(?) מדירה שינה מעיניך? תגיד לי, את "טיטוס" כבר ראית? סרט חובה לכל דיקטטור בתחילת דרכו! במיוחד בשעות הלילה, בתנאי שאתה גר בבית בודד או שהיחסים עם השכנים שלך גרועים ממילא. יאללה, ביי! אבי, נתין נאמן ואוהד מכבי ת"א.

Druyanizem

New member
אני והפראנויות שלי...

המורדים עורבים בכל פינה... אין זמן לישון! טיטוס? לא.. לא ראיתי... על מה הסרט?

shonshon5

New member
רגע! רגע! אל תזדרז לחרוץ משפט...

01:00 ואין לך מה לעשות? אני המום! האם דיקטטורים לא ישנים? האמנם החרדה מפני המורדים(?) מדירה שינה מעיניך? תגיד לי, את "טיטוס" כבר ראית? סרט חובה לכל דיקטטור בתחילת דרכו! במיוחד בשעות הלילה, בתנאי שאתה גר בבית בודד או שהיחסים עם השכנים שלך גרועים ממילא. יאללה, ביי! אבי, נתין נאמן ואוהד מכבי ת"א.

למעלה