שלום אנשים...

מעגלים

New member
שלום אנשים...

חזרתי היום מסופשבוע ארוך בחו"ל,היה מעייף וכיף... אני כבר יושב כאן קרוב לשעה ומנסה לקרוא את כל ההודעות שנכתבו כאן...מנסה להבין מה קורה כאן? מה אני עושה כאן? וואוו מה קורה פה?? אני מרגיש פתאום שלא בא לי להשתתף במחול השדים הזה...מי צודק? מי לא? פתאום חשבתי לעצמי אולי מישהו חושב שנעלמתי בשלושה הימים האחרונים כי נטשתי??? למרות שציינתי באחת ההודעות שאהייה בסופשבוע הזה בחו"ל... אבל מה קורה כאן? אני מרגיש שגם אני עשיתי טעויות לאחרונה ביחס לפורום הזה אבל שוב :אני אנושי... אני באמת לא יודע אם אמשיך להשתתף בפורום הזה ... ודויד אתה באמת איש מקסים ויקר ואני לא ממש מבין את הצורך שלך באישור של כולם להישאר כאן...תהייה מוכן להסביר לי מאיפה זה נובע? בכל מקרה אני נוררררא עייף ...תראו מה זה.. נחתתי לפני שעתיים אחריי שלא ישנתי כל הלילה (רקדתי אתמול במועדון בבולגריה כמו שלא רקדתי כבר המון זמן הייתי בהיי ותאמינו לי שרק מהמוזיקה) וכבר התחברתי לפורום... אז לילה טוב אנשים יקרים משה העייף

Kaya

New member
היי משה !! ../images/Emo24.gif

אין כאן "צודק" או "לא צודק". יש כאן אנשים, יש כאן אינטרנט, שלא מספיק גם ככה כולנו מוגבלים לחמשת החושים - כאן מתפקד רק חוש הראיה (!) וכ´מוגבלים´ שכאלה יש נטיה מוגברת לאי-הבנות שמתחילות כקטנות ומתגלגלות ככדור שלג. זכרתי שאמרת שאתה נוסע לחו"ל - אך לא זכרתי לאן.... מה, בולגריה ??????? אחלה !!! ספר חוויות (ושיהיו מעניינות
) סתאאאםם... כל חוויה תתקבל בברכה... מה אכלתם? איך ביליתם בשאר הלילות (או שכל לילה רקדת על השולחנות..)? לגבי דויד - הוא הסביר את מטרת ה´רשימה´ שהוא עשה באחד השרשורים... וחוץ מזה - הוא השריף - מותר לו הכל
מקווה שנוכחותך במקום לא תעלם
כי אני חושבת שיש לך המון מה לתרום למקום ובכלל, איפה תמצא אנשים מקסימים כמו אלו שהכרנו פה וכל החדשים שהצטרפו ויצטרפו???? חלומות פזזזזז
מרג.

מעגלים

New member
היי מרג.

אני מקווה שארגיש מספיק נוח להמשיך ולהשתתף בפורום הזה...מתוך קריאת ההודעות בסהר ובפורום של בן זה נראה פתאום כאילו יש התפצלות לשתי קבוצות (או יותר?) יריבות... ואני לא אוהב את זה... היה אחלה בבולגריה :חוף ים,שמש,בריכה,ג´קוזי,טיולים, ובלילות...רקדנו בדיסקוטקים.. אחלה מוזיקה (ולא- לא על השולחנות...)ועוד דברים שלא לפורום הזה...

~דויד~

New member
משה, ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif

כמה שאני שמח בשבילך!!! אני חושב שזה נפלא ונהדר!!! עכשיו, בקשר אלי, אין לך מה לדאוג... אני מרגיש מצוין והכל נפלא!!! הרשימה שאני מכין היא לא עבורי, אלא עבורכם, זהו מעין ניסוי שאני עורך... אל תנסה להבין, להרבה אנשים קצת קשה להבין אותי... אני לפעמים עושה דברים לא מובנים... אבל האמן לי שכוונתי היא טובה. (ואם אני מפריע למישהו, אז אני מבקש שיאמר לי, מאחר וקצת קשה לי לדעת את זה מבלי שיאמרו לי). באהבה
דויד.

הייייייייי

שלום לך! שמחה שחזרת. איזה נחמד לקרוא שוב. יש לי איזה מייל שמתבשל אצלי. טוב, יש כמה לכמה אנשים. אני אעביר אליך בהזדמנות. אוהבת! שני

למעלה