שלום אנשים

מקפיצים

New member
אילן חמוד, לא הגיע הזמן שתלמד

לכוון?! תראה איזה לכלוך עשית. מקפיצה ...

אשתאר1

New member
אוליי זה עושה להם משהו.לריב ולעשות

סקס.מעניין גם אחרי הסקס אתם רבים? ואני חשבתי שמביאים את הרגשות למיטה .בעיני זה לא לעיניין .

sungun

New member
תשמעי אם להשתגל אז רק עם הבעל

כל עוד הוא הבעל, מתוקה, מותר לו לבעול. רק מה, אם את מתכוונת להתגרש ממנו רצוי שתדעי שלפי ההלכה את חייבת להימנע מבעלך שבועיים לפני הגירושין, ואסור לך לבוא איתו במגע מיני מאז ועד.... כי אחרת, הגירושין לא תופסים והוא עדיין בעלך. תגידי, את בטוחה שאת רוצה להתגרש ממנו? כי הציעו לך פה ללכת לטיפול, ואני חושב שזה רעיון טוב מאוד. לפעמים קורה שמבלבלים קשיים אמיתיים בנישואין ואפילו ויכוחים קשים, עם רצון להתגרש, זה לא אותו הדבר. אני סבור שעל זיון פראי לא מוותרים כל כך בקלות (וגם על נישואין לא, אבל אז יאשימו אותי, חס וחלילה בשמרנות קיצונית) sungun לשעבר הרב הראשי לפורום גרושים גרושות

פרח34

New member
תודה על תגובתך../images/Emo140.gif

אני מתחילה לחשוב שאולי חבל לי לוותר בחוץ אין אף זיון פראי שמחכה לי. הסיבה לגירושין היא שהוא לא רוצה ללכת לייעוץ הוא לא מאמין בפסיכולוגים ומטפלים ואני לא יכולה לחיות עם הפראיות שלו מחוץ למיטה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifידוע ומוכר...

חברות, כנות, כבוד הדדי, שיתוף והכי חשוב כמעט...תקשורת!!! עשי קאט לסקס כי הוא חשוב אבל מותיר אותך בסך הכל מרוקנת... אני,שהייתי נשואה 20 שנה,היו לי חיי מין נהדרים עם בעלי, אך לא היתה תקשורת והערכה !!! בסופו של דבר התרוקנתי נפשית, התמוטטתי והתגרשתי. מאד מאושרת היום בחיי וחושבת שתקשורת בונה אותך מחדש. נסי למצוא בן זוג שתרגישי שיש על מי לסמוך ויש עם מי לדבר,ואז..אז תוכלי ביתר קלות להפסיק עם ה"דבר" הזה שברור שהוא לא מועיל לאורך זמן. חשבי על זה ובהצלחה רבה ונשיקות ממני, ליאורה.

סקס עם האקס?!

תרתי מעט..ומצאתי... לא יודע..אולי זה טוב..זמני.. לא חושב שלאורך זמן.. חומר למחשבה..
תוהה...

ספיישיל

New member
אוי מוכר..אם לפי הסקס הוא המדד..

לא הייתי מתגרשת. זה, אחת המסקנות שהלכתי איתם אחרי הגירושים. פגשתי מישהו אחריהם שחשב שסקס הוא המדד לנישואים..(כניראה הסקס אצלו היה על הפנים) מה, שאצלי בנישואין הוא לא היה מדד. סקס היה במיטבו. יחסים? הרסניים. אז מה השיקוף?... מתחתנים בשביל שקט. לא בשביל סערות.

שחR

New member
תישארו יזיזים ../images/Emo8.gif

אפשר וכדאי לקחת מכל אחד את המיטב. אני חייב להודות שעצם המחשבה לשוב ול...את פרעה ( גרושתי) גורמת לי בעיות זיקפה רציניות בלשון המעטה חחחה. נראה לי שיעבור לך עם הזמן, את עוד טריה בתהליך הפרידה וקשה להיגמל מהרגלים טובים וישנים, ולפי המצב בשוק סקס באמת טוב זה בהחלט מציאה....ולפיכך ברוב פאר והדר את מוזמנת להמשיך להיות "מגמרת" אצל האקס עד העונג הבא מזר אטרקטיבי ממנו...ואז לא תביני אפילו למה עשית את מה שאת עושה עכשיו. זה הכל שאלה של פרספקטיבה ומיקומך על ציר הזמן בחיים. שלך, שחR שלך, שחR

פנינה 13

New member
מר וגב סמית../images/Emo101.gif

לפני כשבוע אני היתי בסרט של הזוג החתיכים הורסים, הם כל הזמן רבים... אך כשהם הזדינו זה בא מאהבה... כן זה קורא אחרי שמוצאים ללפעמיים את כל הכעסים והתיסכולים, נרגעים ועושים סקס... ממי העיקר שנהנת....

למעלה