שלום אנשים

פרח34

New member
שלום אנשים

נראה לכם נורמלי שבעלי ואני מתכסחים בבתי משפט אבל אח"כ מזדיינים כאילו כלום?כל המצב הזה מבלבל אותי מאוד אנחנו לא מתאימים כזוג ורבים על הכל, חוץ מהסקס שהוא טוב הזוגיות היא קטסטרופה!

swansea

New member
אם את לא מזדיינת באולם של בית המשפט

אז אני לא רואה בזה שום בעיה. (אלא אם כן השופט בקטע)

d a n i e l s 5

New member
תראי....

כל אחד והקינקיות שלו........ לאחד לכנות אשה "זונה" תוך כדי זיון עושה את זה... ולאחר ...להתכסח בבית משפט ולקנח בזיון...עושה את זה... אז ...נראה לי או לא נראה לי......... וואלה עוד אחת מההודעות שלא נראות לי....

מיקי 43

New member
פרח כניראה שבעלך הבין

שאת מחפשת גבעול אז הוא נותן לך ובגדול

crisRobin

New member
תרפי

לא מבין את זה, כמעט כל מי שמדבר איתו שכב/ה עם הגרוש/ה שלו/ה אחרי הפרידה, מה הקטע? כשנגמר, נגמר לא? או בעצם כשנגמר גומר ואני פשוט לא הבנתי?

סקר...

יעזור

vered 37

New member
מתוקה זה יום הזוי ופרוע ביותר

ולא..את לא מזדקנת.. יש כאן היום שרשורים פיקנטיים ביותר ולכי תדעי .. איך יסתיים היום הזה...חחחחחחחח

ד ו ל ה

New member
מעניין מה יש לאיש הכוכבים לומר

על היום ה"חם" הזה
ואני,לצערי, כבר יודעת בדיוק איך יסתיים היום הזה (בהורה ממטרה סוערת וישר למיטה באלכסון
)

תמי דקל

New member
מה קורה פה עם השרשורים היום ../images/Emo12.gif

מה עם תגובה של הסוכן לשרשור??? איפה אתה אילן? בטח אתה תאהב את השרשור הזה לא?

מקפיצים

New member
מה שמסקרן אותי, זה, באיזה אמצווי

מניעה אתם משתמשים? סתאאאם... האמת נראה לי קצת ביזארי, ולכן מעלה לי סימני שאלה... אולי הכסח בבית משפט הוא רק עוד שלב במאבק כח שהסלים מעבר לכל פרופורציה. נראה לי שאתם עלולים לגלות כשתאבדו זה את זה בסוף (עם המלחמות והכל), שאבדתם גם קצת את טעם החיים. אולי עוד לא מאוחר לעצור את הכל וללכת ליעוץ כדי ללמוד לשמור את הרגשות על אש קטנה יותר. מקפיצה ... באופטימיות

למעלה