שלום אנשים=]

odelia a

New member
שלום אנשים=]

אני חדשה בפורום הזה....ואני חולה על לד זפלין!!!!!!!!!! לדעתי הם הלהקה הקדושה ביותר בעולם הרוק ..אוח הם מספר אחת בכל העולם =))) אזזז אני מקווה להשתלב פה...נעים מאוד כולם

yoyoyud

New member
ברוכה הבאה אודליה../images/Emo70.gif

אני יהונתן. תהני בפורום!

odelia a

New member
טאנקסים טאנקסים=]]]

אממ יש לי כמה שאלות...אני פשוט רוצה להוריד את כל השירים שלהם אי פעם ולצרוב אותם לפי אלבומים..ואני מדפיסה את התמונות של הדיסקים וכאלה..רציתי לדעת את השמות של כל האלבומים שלהם...אם אפשר לפי הסדר...ואת השירים של כל אלבום אני כבר ימצא...ולמי שיש אתרים נוספים שלהם שיביא לי קישור...טאנקססססס=]]] תעזרו לי מאוד

yoyoyud

New member
כמעט בכל חנות יש את כל האלבומים

בטאוור רקורדס ודיסק סנטר בטוח יש. וכמובן שיש את המארז של כל הדיסקים שלהם

AeroTom

New member
Now you're talkin -

בכל חנות יש את כל האלבומים. לפחות כל אלבומי הסטודיו. בכל הטאוורים בדרך כלל (בעזריאלי יש הכל) וגם בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר. בעזריאלי בטאוור ראיתי גם את המארז של ה-Complete Studio Recording שעולה 700 ומשהו נראה לי... אם אין לך הרבה כסף תתחילי לאט לאט. כמו שצריך. להוריד ולצרוב מוזיקה, במיוחד של זפלין זה פשע לאנושות וכ"כ מוריד מהיופי של המוזיקה והאהבה אליה. זה די מכעיס שהרבה בנוער כיום מורידים אלבומים במקום לקנות מקורי. זה מוריד מכל הקסם, הכיף והתמימות במוזיקה של לקנות אלבום ולגלות בו פעם ראשונה את השירים והכל...

odelia a

New member
קסם קסם..

אבל אם יש לי אפשרות לשמוע את השירים בלי לקנות את האלבומים שהם די יקרים..יש לי על מה לבזבז ת'כסף חוץ מעל אלבומים....זה נכון שזה מוריד הרבה מהקסם של האלבום האמיתי וזה ..אבל מה לעשות:\

AeroTom

New member
זה מה שחבל. פעם זה לא היה ככה...

פעם לא היה אפשר להוריד שירים ולשמוע אותם. היית מכיר שיר 1 או 2 מאיזה אלבום ואז קונה את האלבום ומגלה את המוזיקה בו. זה מה שהיה הכי יפה וזה הולך ונעלם מהעולם...

Kfiriboy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איחולים לבביים

Kfiriboy

New member
כפיריבוי../images/Emo152.gif בשבילך

ותהני כאן! אבל מה מצחיק?

hodaya17

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שיהיה לך מוי כייף! ועזבי אותך מלצרוב זה כ"כ מוריד מהקסם של המוזיקה... מממ אין דבר נפלא יותר מריח של דיסק חדש

למעלה