שלום אנשים.. :)

Nuny2

New member
שלום אנשים.. :)

לא ידעתי שקיים לגלעד פורום!!!! (= אני רוצה להגיד שהוא אומן מצויין ומדהים, ותמיד טענתי שהוא יצליח ויהיה אחד הגדולים, יש לו כשרון מדהים, משום מה באותו יום שהדיסק יצא קניתי אותו וידעתי שהוא יהיה שווה את הכסף! ואכן לא טעיתי :) אמממ אני אשתדל לכתוב פה, למרות שאני בטח ארגיש קצת לא קשורה.. יש לי מספר שאלות: 1. האם גלעד כותב פה? יש לו שם משתמש בתפוז? יש איך להגיע אליו? 2. האם יש לו הופעות בקרוב באזור המרכז, ואם כן איפה? 3. האם יש תיכנונים לעבוד על דיסק חדש? (או שהוא כבר עובד..) ומה עם תוכניות לעתיד?!... 4. ולמה הוא לא מופיע בניצנים???? אופה איתו...

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

גלעד אכן אומן מדהים
ותכתבי פה הרבה אין לך מה להרגיש לא קשורה .. ולשאלותייך 1.כן גלעד כותב פה , וכן יש לו שם משתמש בתפוז להגיע אליו את יכולה דרך פה <קליק> עוד דרך להגיע אליו היא דרך האתר הרשמי ושם ללחוץ על צור קשר
המייל שלך יגיע לגיא שגם הוא בעצם כותב כאן וקוראים לו הבזק והוא כבר ידאג לשאר .. 2. לצערנו הרב גלעד לא מופיע בנתיים 3.יש תכנון לעבוד על דיסק חדש 4.והוא לא מופיע בניצנים כי ככה
מקווה שעניתי לך על השאלות

orguy

New member
אז שיוציא אותו כבר!!!!

איזה כיף!!!!! אני מחכה ממש לדיסק הזה בעדיפות ראשונה ואני זה שאתנפל על החנות הראשונה ובאותו היום שיגיע הדיסק של גלעד אני אקנה אותו!!!! יאללה עוד דיסק!!! יאללה עוד דיסק!!!! (אכן תמונות קשות) נקווה שהוא יצא לפניי סוף שנה הבאה כדיי שיהיה לי מה לקחת לבגרויות..... ככה עשיתי בשנה שעברה.........והשנה פשוט הדיסקמן מושבת קצת..........

orguy

New member
ברוכה הבאה!!!

אחלה של חתימה יש לך, גם אני ממש אוהב את "ואולי"...........

למעלה