שלום אנשים!

Peyton

New member
שלום אנשים!

סורי על זה שאני פותחת הודעה חדשה...אבל..כן נו אני צומי אז היי! אני טל! עוד מעט בת 17 מהמרכז! והתאהבתי..חח תמיד אהבתי את מוקי בקטנה...ואז היה את רוק עצמאות (אני יותר אוהבת רוק כמו אינפקציה היהודים ואביב גפן) אבל שמחתי שמוקי שם...וממש אהבתי את ההופעה שלו..נפגשתי איתו אחר כך (מסכןןן הוא היה כלכך עייף) ואמרתי לו שהיה מדהים...וממש התחלתי לחרוש על השירים שלו חזק..וגם הייתי אתמול ביום הסטודנט בכרמיאל וגם הוא הדהים אותי...ידעתי שהוא טוב אבל לא עד כדי כך טוב:):) אז הנה מצאתי את עצמי פה.. שלום! אני טל! וגם אני התמכרתי..:) נ.ב - בתמונה גם אני וגם מוקי נבהלנו מהפלאש חח ובכלל הוא היה הרוג זה היה בשניה שהוא ירד מהבמה..

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ענבר. יש שרשור של כל החברים, תכנסי אם את רוצה להכיר אותנו. מאוד יפה מצדו [מצד מוקי] שהוא ככה מתייחס לקהל שלו, זה ממש מקסים. באמת. אני שמעתי איך אביב גפן למשל התעלם מכולם [לא שאני שופטת. אולי יש לו סיבות משלו. גם בנאדם. אבל עדיין יפה מצד מי שדואג לזכור 24 שעות את אלה שמקשיבים לו]. נחמד לך, אני עוד לא פגשתי אותו. תהני פה :]

ברוכה הבאה מתוקה ../images/Emo140.gif

אני שמחה שנהנת
ספרי איך היה בכרמיאל
איך שמעת על הפורום
שנדע איך אנחנו מפרסמים את עצמנו

Peyton

New member
אתם חמודים!!:)

חחח בכרמיאל היה ממש ממש מדהים!!!! אבל לא ממש ידעתי מתי מוקי עולה והגעתי אחרי שהוא עלה אבל שמעתי מלא שירים והוא דפק הופעה מדהימההההההההההההההההההההההה!!! הוא פשוט נתן את כלללל הנשמה (למרות שאני שמה לב שזה ככה פשוט כל פעם חח) מדהים לראות אותו שמה..איש גדול:) ואני הרבה בתפוז בכלמיני פורומים ואני תהיתי אם יש גם למוקי (די היה לי ברור שכן...) אז אמרתי צריך להוציא את כל האהבה איפשהו חחח אז באתי:p

איזה כיף!!! ההופעות שלו מדהימות...

מלאות אנרגיה! צילמת אולי? ואני שמחה שהגעת אנחנו מקבלים אותך בזרועות פתוחות

Peyton

New member
לא צילמתי

לא היתה לי מצלמה ביום הסטודנט.. ותודה רבה לכולם אתם ממש מתוקים:)

Amit Remmus

New member
איכ יא פריקית! ../images/Emo5.gif ../images/Emo104.gif

וולקאום הום, סוויטי!

אתם חברות? ../images/Emo12.gif

הופההה מי שחבר של עמית חבר שלי
או משהו בסגנון ...

Amit Remmus

New member
מי מכיר אותך בכלל? ../images/Emo104.gif

חח היא לא חברה שלי, אין לי מושג מי זו. אני סתם נחמדה, או משהו.

SuperMori

New member
ברוכה הבאה!

רק שיהיה ברור, אחרי שהוא נפרד מנבל, הוא שלי ושל ענבר. יום אני יום היא, כבר קבענו :p סתםסתם. תהני פה [:

Magi¢ Girl

New member
וולקאם :)

אני גם הצלמתי עם מוקי שם אבל לפני שהוא עלה... אז אני אסרוק את זה כהתמונה תחזור מפיתוח... הוא כזה מדהים, נכון? ;(
ואני גל בת 15 מהצפון

למעלה