שלום אנשים!

דבירון

New member
שלום אנשים!

אני דבירון(דביר-שם פרטי).אני מבקר פה בחלק מזמני הפנוי.אני לא יודע אם אתם שמים לב,כותב הודעות,תגובות.....(הפעם האחרונה שביקרתי פה היתה אמנם לפני הרבה זמן,בלשון המעטה.....)ויש לי שאלה:מישהו יודע מתי מתחילה העונה השלישית של אהבה מעבר לפינה?היא היתה אמורה להתחיל כבר בנובמבר..... ושמעתי שהצילומים נגמרים השבוע. האם זה נכון?????אשמח אם תגידו לי גם שמות של שחקנים חדשים שצפויים לשחק בסידרה ואת התפקידים שלהם בסידרה.בתודה מראש,מקווה שייצא לי לבקר כאן יותר ממה שיוצא לי עכשיו-זה פורום מקסים,שלכם, דביר.

אוקיי...../images/Emo9.gif

העונה מתחילה במאי
הצילומים נגמרים השבוע
שחקנים חדשים
מלי לוי, אלון ליטבק, ליאון רוזנברג, טל ליפשיץ, אמרו גם שמושיק גלאמין אבל אנלא בטוחה
, ואאממ מי עוד
בטח האחרים יענו לך מי עוד עי אני לא נזכרת עכשיו

אביחי 33

New member
או קיי דביר.. בוא נתחיל../images/Emo26.gif

קודם כל..
ברוך הבא לפורום
המון המון בהצלחה כאן
אכן העונה השלישית תחל במאי- אין ביתניים תאריך מדויק
עפ"י מה שאמרה אגם, הצילומים נגמרים השבוע.
ולגבי השחקנים החדשים
אורן שאבו, מלוי לוי, ליאון רוזנברג, ועוד...
המשך גלישה מהנה|טי וי| אביחי

דבירון

New member
תיקון טעות.....

אני שמעתי שהיא היתה אמורה להתחיל בפברואר,לא בנובמבר.בכל מקרה,עכשיו נודע לי שהיא מתחילה במאי. תודה שהגבתם,דביר.

דבירון

New member
תיקון טעות.....

אני שמעתי שהיא היתה אמורה להתחיל בפברואר,לא בנובמבר.בכל מקרה,עכשיו נודע לי שהיא מתחילה במאי. תודה שהגבתם,דביר.

ברוך הבא דביר../images/Emo24.gif

נראה לי שכבר ענו לך על כל השאלות שלך... אני תאיר

דבירון

New member
רעותי מאמי.....

קודם כל זה ברוך השב(אני אוהב לתקן טעויות מהסוג הזה).אני שמח שאת זוכרת אותי!אני באמת מקווה שייצא לי לבקר פה יותר.מאוד כיף לי פה!!!!!אז יאללה ביי..........

חחחח אני יודעת שאתה בן...

אם בא לך תתקן אותי בכיףףף... אומנם יש לי כבר מילון אישיי(גם כן מהפורום) אבל אם אתה נהנה מזה גם אז בכיףףף... מצידי תעשו תחרותת מי מתקן אותי ראשון... ואני שמחה שכיף לך פהההההה!!

Yonatan77

New member
ברוך השב../images/Emo24.gif

אני זוכר שהיית בפורום.. מקווה שתישאר פה

למעלה