שלום אנשים! אני חדש ואני אוהב את הדג נחש וגם את הפועל פ"ת (שמעתי שגם המנהל)
ע עידן MC1 New member 28/2/05 #1 שלום אנשים! אני חדש ואני אוהב את הדג נחש וגם את הפועל פ"ת (שמעתי שגם המנהל)
P parnar New member 28/2/05 #2 ברוך הבא כחול עולה!!! נראה להם ביום רביעי בגביע... אמנם הלך המקום השני אבל יש גביע המדינה וגם הטוטו!
ע עידן MC1 New member 28/2/05 #6 עוד לא בטוח יכול להיות שנהיה מקום שני אם הלוזונים יפסידו הרבה ואתמול אחרי השער הרשאון נראה לי התחילו להתבאס והלך כל המשחק אבל בטח היום קשטן ילמד אותם (השחקנים) מה זה להפסיד בבית תודה
עוד לא בטוח יכול להיות שנהיה מקום שני אם הלוזונים יפסידו הרבה ואתמול אחרי השער הרשאון נראה לי התחילו להתבאס והלך כל המשחק אבל בטח היום קשטן ילמד אותם (השחקנים) מה זה להפסיד בבית תודה
R RESTO New member 28/2/05 #7 וולקאם אתה כוסית? אתה אוהב ראפים? שמעת קשטן מת? ליאור אסולין מלך!!!!! יום רביעי בית"ר בדרך לגביע!!!! שהות נעימה....
וולקאם אתה כוסית? אתה אוהב ראפים? שמעת קשטן מת? ליאור אסולין מלך!!!!! יום רביעי בית"ר בדרך לגביע!!!! שהות נעימה....
F FunkyGiraffe New member 28/2/05 #10 ומקללים באנגלית רוסית וערבית../images/Emo13.gif אה ואפשר לשלם לאמא שלך בצ'ק דחוי?
מ מוכר סימס New member 28/2/05 #13 שמעת שגם המנהל אוהב אז החלטת להתחנף קצת? לקבל כמה נקודות קרדיט? חחחח סתם סתם...