שלום אנשים :]

sLiPkNOT9

New member
שלום אנשים :]

אני לינוי 17 וחצי מראשון שומעת רוק ומטאל בכל הסגנונות. הכינוי שלי הוא סליפנוט9, הוא כינוי ישן ישן. בכיתה ח' שמעתי את הלהקה הזאת בכלל, אחת הסיבות שאני מגיבה איתו ולא להעלות עלי או משו - בגלל הבלוג שלי. כינוי נוסף שלי הוא Tears Of The Dragon מתוך הפרויקט האישי של ברוס דיקנסון [סולן להקת איירון מיידן]. אני מתה על המוזיקה הזאת, בייחוד שאני קצת יודעת לנגן על גיטרה, אני שרה המון והייתה לי פעם להקה, שפורקה לפני חצי שנה. אני קוראת פה המון ולא ממש מגיבה, יש לכם אחלה פורום :]]]] מקווה להשתלב, לינוי

McBlack

New member
וולקום ../images/Emo24.gif תהניייי |משלבת אותך|

אני מאיה, 15 וחצי (עוד יומיים!), צפונבונית...

sLiPkNOT9

New member
חחחח

מזל טוב!!
חח לפי התגובות שאני קוראת את לא צפונבונית

McBlack

New member
חחחח כנראה שלא../images/Emo152.gif

14:05?!?! שעת סיפור!: תמיד חשבתי לעצמי "וואי הוא
נראה כמו ערס מפיתום הקיצור של הסמיילי הוא זורו?!" ותמיד ציחקקתי עליו ואמרתי עליו דברים לא יפים ("אתה נראה כמו ערס... מפיתום הקיצור שלך הוא זורו?!" ומעליבנות כזאת) אבל עכשיו התמכרתי
.
. יאמי. סיפור אמיתי!!

sLiPkNOT9

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

תגידו אתם מקיימים מפגשי פורום וכאלה?!

McBlack

New member
נתון: ילדה מטומטמת <אני! לא את>

צ"ל: מה זה נצל"ש?
"כן! אנחנו מזה פעילים! מפגשי פורום כל סופ"ש!!! בלגאנים! זירות קרב תוהו ובוהו טוטאלי." ככה הייתי מגיבה אם היית יודעת שאני בנאדם מולטי-ציני. מפגש אחד בין עידן לנדירי לנספחת. לפני כמה...שבוע? שבועיים? צריך באמת ליצור מפגש, חשבתי על זה לפני כמה חצאי-שעה באמת. את יכולה להעלות את הנושא בשירשור חדש או משו...

McBlack

New member
אה!!!!!! צילו שירשור!ניצלו שירשור!

בכותרת - צילו=(ה)צילו/ניצול מעוות. ניצלו=ניצול מעוות. אין לי כוח לתקן (אבל יש לי כוח לכתוב את שתי השורות המטומטמות האלה (= ) ***התבלבלתי... עידן (בלייד אוף פייר. ולא, לא פייר, שם של מאהב צרפתי חושני) ונועה (פונצית גירל אמיתית) ונספחת. לא נדירי... |מתחננת שלא ייסקלו אותי|

Jillian

New member
no problem

היי אני יעל נעים מאוד הלהקות מטאל שאני ממש אוהבת הן Within Temptation, ניטוויש, אפיקה ואפטר.. אני גם שומעת Blind Guardian אבל לא הרבה שירים שלהם יצא לי לשמוע. אני גם שומעת JROCK. ברור שיש עוד מלא להקות שאני שומעת אבל אבל כל אלה שרשמתי מהפאוור מטאל אני הכי אוהבת. אז זהו
בהצלחה לכולם

Danihell1

New member
ברוכה הבאה..

גם אני שמעתי אותם פעם. [איזה וידויים הולכים פה.]

למעלה