שלום אנשים תוכל להמליץ לי על כמה שירים טובים של הלהקה?
© ©Gc 4 eVeR© New member 16/2/05 #3 מנצל"שת חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif אתר ל........כנסו תבינו..
D dani 182 New member 16/2/05 #4 ../images/Emo6.gifאני בשוקקקקקקקקק../images/Emo12.gif מאיפה את מכירה את מיקי??? חחח אני מכירה אותו הוא בלהקה באבאצף! חחח אווי אני בשוק הוא היה איתי במנמלה ויום שישי לפני שבועיים חחחחחחח
../images/Emo6.gifאני בשוקקקקקקקקק../images/Emo12.gif מאיפה את מכירה את מיקי??? חחח אני מכירה אותו הוא בלהקה באבאצף! חחח אווי אני בשוק הוא היה איתי במנמלה ויום שישי לפני שבועיים חחחחחחח
S shallit New member 17/2/05 #11 בנמלה!? יאא מאיפה את!?...אני מקרית חיים במקור...ואני חוזרת לשם בקרוב
Y yardenbm New member 16/2/05 #8 יו את ממש שרופה לו על התחת או משו כזה פחח נראה כמו אתר של מעריצה שמאוהבת בו פחח מזה כל הלבבות האלו את יכולה להביא לי שוב את האתר של אנטון בקשה?
יו את ממש שרופה לו על התחת או משו כזה פחח נראה כמו אתר של מעריצה שמאוהבת בו פחח מזה כל הלבבות האלו את יכולה להביא לי שוב את האתר של אנטון בקשה?
© ©Gc 4 eVeR© New member 16/2/05 #9 אני לא;[...חעחע../images/Emo95.gif הוא פשוט מ"ש!!!!*בהתלהבות מוגזמת חעחע* אממ אנטון... WWW.ANTON.TIPO.CO.IL
אני לא;[...חעחע../images/Emo95.gif הוא פשוט מ"ש!!!!*בהתלהבות מוגזמת חעחע* אממ אנטון... WWW.ANTON.TIPO.CO.IL
A A Lovato New member 17/2/05 #17 שירים טובים....לדעתיייייי ../images/Emo99.gif אמ... east coast anthem the anthem lifestyles of the rich and the famuse the young and the hopeless The Motivation Proclamation Festival Song The Click I Heard You Walk By שירים מהדיסק החדש אני מחרימה...אז אני לא ממצליצה
שירים טובים....לדעתיייייי ../images/Emo99.gif אמ... east coast anthem the anthem lifestyles of the rich and the famuse the young and the hopeless The Motivation Proclamation Festival Song The Click I Heard You Walk By שירים מהדיסק החדש אני מחרימה...אז אני לא ממצליצה
Y yardenbm New member 17/2/05 #13 הינה כמה שירים bloody valentaines the day thet i die little things wondering roit girl בתכלס כל השירים יפים איזה סגנון את רוצה עצובב שמייח צעקני שקט יותר?....
הינה כמה שירים bloody valentaines the day thet i die little things wondering roit girl בתכלס כל השירים יפים איזה סגנון את רוצה עצובב שמייח צעקני שקט יותר?....
A A Lovato New member 17/2/05 #14 בלודי וולנטיין../images/Emo31.gif איכסע שונאת את השיר למרות שהוא יפה.....
S SomeTwo New member 17/2/05 #18 איך אפשר????../images/Emo12.gif את מחללת קודש אחד השירים המוצלחים ביותר שלהם מה קרה לך?