שלום אנשים .... :)

שלום אנשים .... :)

אני חדשה פה.. ורציתי לדעת... אם למישהו יש פה את התרגום בעברית לשיר... somewhere i belong ממש צריכה את זה די דחוף!!!....

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

צירפתי קובץ טקסט עם התרגום

חחח תודה..

אבל אני לא יודעת למה .... הקובץ לא עולה לי!!!!!! יש מצב שתוכל לעביר לי אותו בדרך כלשהיא?. כניראה המחשב שלי נדפק או משהו כזה....

LINKINBOY

New member
אשים את התרגוש של DEVIL כאן

כשזה התחיל לא היה לי דבר לומר ונאבדתי בתוך הכלום שבתוכי (הייתי מבולבל) והוצאתי את הכל לגלות שאני לא היחיד עם המחשבות האלו (בתוכי) אבל כל החלל הריק שהמילים גילו הוא הדבר האמיתי היחידי שנותר לי להרגיש (שום דבר להפסיד) פשוט תקוע, חלול ולבד והאשמה היא שלי והאשמה היא שלי אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש מה שחשבתי שלעולם לא אמיתי אני רוצה להרפה מהכאב שהרגשתי כל כך הרבה זמן (למחוק את כל הכאב עד שיעלם) אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש כאילו אני קרוב למשהו אמיתי אני רוצה למצוא משהו שרציתי כל הזמן מקום בו אני שייך ואין לי דבר להגיד אני לא מאמין שלא נפלתי ישר על הפנים (הייתי מבולבל) מחפש בכל מקום רק למצוא שזה לא איך שדמיינתי את זה בכלל (אז מה אני) מה יש לי חוץ משליליות כי אני לא יכול להצדיק את הדרך שבה כולם מסתכלים עלי (אין דבר להפסיד) אין דבר להרוויח, חלול ולבד והאשמה היא שלי והאשמה היא שלי אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש מה שחשבתי שלעולם לא אמיתי אני רוצה להרפה מהכאב שהרגשתי כל כך הרבה זמן (למחוק את כל הכאב עד שיעלם) אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש כאילו אני קרוב למשהו אמיתי אני רוצה למצוא משהו שרציתי כל הזמן מקום בו אני שייך אני לעולם לא אדע בעצמי עד שאעשה זאת בעצמי ואני לעולם לא ארגיש שום דבר אחר עד שהפצעים שלי ירפאו ואני לכולם לא אהיה שום דבר עד שאתחרר מעצמי ואני אתנתק אני אמצא את עצמי היום אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש מה שחשבתי שלעולם לא אמיתי אני רוצה להרפה מהכאב שהרגשתי כל כך הרבה זמן (למחוק את כל הכאב עד שיעלם) אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש כאילו אני קרוב למשהו אמיתי אני רוצה למצוא משהו שרציתי כל הזמן מקום בו אני שייך אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש שאני במקום אליו אני שייך אני רוצה להחלים, אני רוצה להרגיש שאני במקום בו אני שייך מקום בו אני שייך

ט2לולה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

יאו שירי איזה תרגום יפה קולה כבוד
|משוהב|

למעלה