שלום אנשים

MICHL99

New member
שלום אנשים

אני צריכה תשובות באופן בהול, אני מקוו שתעזרו לי ותתנו לי תשובות . אז ככה אני מאוד מאוד רוצה לבקר בהודו ותאילנד ,בתיכנון זה הודו שבוע להספיק מה שמעניין ואז משם לנחות בתאילנד בנקוק,דרום וצפון חודש חודשיים. עכשיו השאלות שלי הן: - כמה כסף (בערך) צריכה לטיול כזה ?הודו-תאילנד? -כמה עולות לי הטיסות מישראל -הודו מהודו לתאילנד ? -איפה כדאי לי לטייל בהודו לראות דברים מענינים ומסקרניים?בלי טרקים וכאלה . אני נורא אשמח עם תעזרו לי כי אני אובדת עצות ,נואשת לתשובות ,בשביל לתכננן את הטיול שלי עם האנשים הנכונים אז בבקשה תשובות .

עמית22

New member
שבוע בהודו...

תגידו מה נראה לכם, הודו זה לונדון? אמסטרדם? פאריס? הודו זו תת יבשת, למה לטרוח ליסוע לשבוע? לא חבל על הכסף? אפשר להבין למה הודו שגדולה פי אנ'לא יודע כמה מתאילנד מקבלת שבוע ותאילנד מקבלת חודש חודשיים?

MICHL99

New member
כן ../images/Emo45.gif

הודו לא ממש מושכת אותי יש כמה דבריםפ שמענינים אותי שם וזהו אני מאמינה שאני יספיק אם זה בשבו לכל היותר שבועיים. חוץ מזה אבקש תשובות פחות דעות על הטיול שאני רוצה . תודה מראש.

עמית22

New member
תשובות ולא דעות

תחפשי במקום שתשלמי כסף על המידע
פה את באה לקהילה קיימת ושואלת שאלה, את תקבלי את מה שחברי הקהילה יחליטו לתת, תשובות או דעות.

eli wizman1

New member
...מי אתה?

מה אתה רוצה מהבחורה היא רוצה תשובות.........לא בא לך לענות אז אל תתיחס ותשמור את התשובות המפגרות שלך לעצמך..שרוט

ronyboy

New member
ובנימה קצת פחות זועמת

אין ספק שאת היא המחליטה לגבי זמנך וכספך אבל אני חושב שאת עושה פה טעות. לוקח רק שבוע להתחיל להתרגל לאטרף של הודו כך שחבל שתצאי בתחושה של בזבוז זמן ובאסה משם, לדעתי הסיכוי שממש תהני שם הוא מאוד קטן אם את באה רק לשבוע. אנחנו היינו שם חודשיים ואנחנו מרגישים שממש לא ראינו כלום ותאמיני לי שחרשנו הרבה. בכל מקום היינו לא יותר מ3 עד 4 ימים חוץ מדראמסלה שנתקענו בה לשבועיים כך שבאמת רצנו ממקום למקום והספקנו המון ועדיין התחושה היא שיש עוד המון לראות. קשה לי להאמין שתרויחי משהו משבוע אחד בלבד. אם אין לך יותר משבוע להשקיע אז עדיף שתשקיעי אותו במקום שיותר קל ומהיר למצות אותו. בכל מקרה שתהיה נסיעה טובה רוני אה וכן שווה גם להקשיב לדעות של באי הפורום ולא רק לחפש תשובות יש להם ניסיון והם יודעים לא מעט בעניין כך שכל הויכוח היה קצת מיותר לשני הצדדים

עמית22

New member
קודם כל תשמור קצת על השפה שלך

מי אני? אני מישהו שמבקר פה כבר יותר משנתיים די בקביעות ואני לא אוהב שפונים אלי כמו שאתה עשית, התשובות שלי לא מפגרות בכלל. ו'שרוט', לא פחות מכל אחד אחר (כן, כולל גם אותך...). למה לא בא לי לענות? מה לא עניתי לעניין? מה אני חייב פה למישהו משהו? אני כותב בכיף תשובות לאנשים ותמיד מכליל את הדעה שלי (ורק שלי) בפנים. מי שבא לקבל עובדות שילך למקום אחר, האינטרנט בכלל והפורומים בפרט הם מקומות של דעות סובייקטביות למדי ולא של עובדות יבשות. והתגובה שלי היתה במקום לדעתי ונראה לי שעוד שני אנשים ענו כמוני (את דעתם). אני מוצא המון טעם לפגם בתגובה כמו שאתה נתת. אני שומר על חופש הביטוי בקהילה שאני אוהב ומוקיר ואתה יורד לשפת רחוב כשאתה תוקף את דעתי... אפשר לא להסכים עם בן אדם וגם להבהיר לו את זה בלי להשתמש בשפת ביבים... סייג לחוכמה...

guymgk

New member
לא יעזור מה שתגידו

אני מסכים עם עמית. אין מה לראות בשבוע בהודו. אין מה לחוות בשבוע בהודו. נסיעה קצרה לצפון תיקח לך יומיים. נסיעה קצרה לדרום תיקח לך יומיים. אם הודו "לא ממש מושכת אותך" אל תסעי. נמסטה.

motyka

New member
טיול קצר בהודו

לנחות בדלהי, לקחת טיול מאורגן בדלהי עצמה, למחרת לנסוע לאגרה - לראות את אחד משבעת פלאי עולם - הטאג מאהל, ואת שאר האתרים שבעיר, לנסוע לג'יאפור - העיר הוורודה, לעלות לאמריצ'ר - לראות את מקדש הזהב של הסיקים, את המקדש ההינדי ואת טקס סגירת הגבול, ולנסוע הלאה.

shar75

New member
וכל זה בשבוע????? מה זה פה טירונות?

אין סיכוי!!! גם לאלו שחוזרים להודו בפעם השניה בחייהם לוקח יותר משבוע להתאפס ולהתרגל להודים ולא משנה כמה אוהבים אותם או חושבים שאוהבים אותם. אם זה עניין של שבוע אז הייתי מוותרת לגמרי. את הודו לא טועמים אפילו בשבוע................. למה לא לעשות חלוקת זמן שווה??? למה לא חודש הודו וחודש תאילנד??? מעבר לזה שבתקופה הזו מראג'סאטן צפונה כבר מתחיל להתקרר וזו העונה להתחיל לרדת דרומה... שבוע זה כלום

motyka

New member
הודו כמדינה ואתרים בהודו.

כל אחד עושה טיול לפי טעמו. יש לי קרובת משפחה ש"עשתה" את אירופה בשבועיים (יום פריז, יום לונדון, יום רומא וכו') ההצעה שהצעתי היא למי שרוצה לראות אתרים בתוך הודו, ולא למי שרוצה לחוות את הודו.

guymgk

New member
מג'איפור לאמריצר?

עם אגרה עוד איפשהו? בשבוע? מזל שלא אמרת גם כמה ימים להתפנן בהאוס בואט בקאשמיר

guymgk

New member
המסלול ריאלי ?

למי? תודה בזה, יש דברים שפשוט אי אפשר להספיק בשבוע, נקודה. ודיי לנסות לשכנע אחרת. עדיף לעשות בהזדמנות אחרת את המקום הזה, מאותה סיבה אני לא אסע גם שבוע לדרום אמריקה, או לכל מקום אחר בעולם. אם תכננת את הטיול שלך כך שיש לך שבוע (?!?!?) בהודו, אני לא רואה סיבה לא לדחות את הודו לטיול אחר, שיכלול קצת יותר. ונ.ב. מג'איפור? לאמריצר?? בשבוע? עם אגרה באמצע? (שוב...)

motyka

New member
המסלול ריאלי

לא מבין למה אתה מתעקש. דלהי יום הגעה ויום סיור מדלהי לאגרה רכבת ב 6 בבוקר, וב 6 בערב יש רכבת לגיאפור. זה זמן מספיק לשלושת האתרים המרכזיים כלול הטאג' ג'איפור יום. מגאיפור לאמריצר 18 שעות נסיעה (כולל לילה) אמריצר אפשר להספיק ביום ויש בה נמל תעופה בין לאומי

guymgk

New member
עוד דבר

תנסה ידידי, לפעמים להתייחס בתשובותיך גם לגיל השואל. יש דברים שאפשריים בקלות לבחורה צעירה, מה שלא תמיד מתאים לאנשים בגיל מופלג יותר, לכל גיל יש את היתרונות שלו... נסה להתייחס לזה מנקודת מבט אובייקטיבית ולא כאדם נשוי בן 54, שטיול של כמה חודשים בהודו אצלו זה מחוץ ל schedual

MICHL99

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif

לכולם על התגובות והעצות אני כבר פחות רוצה להיות בהודו משום מה....
נראה לי שבסוף אני יעשה את הטיול הרגיל לתאילנד חודש -חודשיים כמה שיספיק הכסף וזהו אבל יש לי שאלה נוספת : | שמש|מישהו הציע פה חודש בהודו וחודש בתאילנד ,נשמע בסדר השאלה שלי היא העלויות כמה חודש וחודש שם יעלה לי בערך?

ronyboy

New member
להערכתי

את יכולה לעשות את הודו בכיף בלי להתכלב יותר מדי ב 400-500$ לחודש ותאילנד קצת יותר 500-600 ואגב רעיון כזה הוא הרבה יותר הגיוני כי רוב האנשים ממצים את תאילנד בחודש בערך ואז יש לך חודש כדי להתחיל קצת לקלוט את הודו. מהרעיון של דלהי - אגרה - ג'אייפור - אמריצר בשבוע הייתי נמנע כי לא נראה לי שעשית רע למישהו. זה פשוט טירונות מטורפת ולא שפויה לרוץ כאלו מרחקים אדירים בלי זמן לכלום. זה פשוט רעיון גרוע ולא הגיוני ככה לא רואים ארץ ובהחלט לא הייתי משווה את זה לטיול בערים גדולות באירופה כמו שכתבו לפני כי זה פשוט לא דומה בכלל וממש לא בר השוואה. טיסה נעימה כבר איחלתי? :) ביי רוני

למעלה