שלום אנשים!!!

BEAUTY QUEEN1

New member
שלום אנשים!!!

אני קצת חדשה פה...
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מתי יהיה אפשר להפנות לגלעד שאלות ואיך? אחלה פורום יש לכם ואני שמחה להיות חלק ממנו אבל
תענו לי על השאלה ביי|

orguy

New member
ברוכה הבאה, אז ככה.........

אני קודם כל מקווה שתישארי פה לתמיד, ושנית, לשאלתך ביום ראשון או מוצ"ש יפתח שירשור של מורי (המאמי) המנהלת, שם תוכלי לשים שאלה וביום ראשון בשעה שמונה גלעד יהיה בפרום ואם תשאירי הודעה בשרשור שמורי תפתח גלעד יענה לך בשמחה! ברוכה הבאה,

orguy

New member
רק תיקונונוש!

בהודעה שתשאירי לגלעד תרשמי לו מה שמתחשק לך........... ולא רק שאלה, כל מה שעל ליבך לגלעד........ חחחחחחחחח

BEAUTY QUEEN1

New member
תודה על ההסבר המפורט

כן, אני מקווה ואפילו בטוחה שאני אשאר בפורום הזה בייחוד שאפשר לדבר דרכו עם גלעד. וכמובן שאני אספר לגלעדוש הכל. עד שיש לי הזדמנות למה לא לנצל?!?!

ברוכההבאה ../images/Emo140.gif

הסבירו לך כבר על השרשור של גלעד
אז כל מה שנאר לי לאחל לך זאת השתלבות נעימה

BEAUTY QUEEN1

New member
תודה מורי!!!../images/Emo6.gif

כן, הסבירו לי הכל על השרשור אני כבר לא יכולה לחכות לשרשר..חח וממש סחטיין עלייך שאת מנהלת פורום כזה מגניב ותודה שאת מאפשרת לנו להחליף מילים עם גלעדו'ש. שאלה קטנה יש לי, זאת פעם ראשונה שגלעד מתארח בפורום הוא שהוא כבר התארח בעבר וכל כמה זמן את מזמינה אותו שוב? נ.ב כתבת שיר ממש יפה בפרטים שלך

נמנמ

קודם כל למען האמת זאת לא אני שמזמינה את גלעד לפה זה הוא מזמין את עצמו
הוא כבר היה פה פעמיים פעם אחת באירוח כמו שיהיה ביום ראשון שהוא ענה על שאלות ופעם אחת היה אירוח בוידאו צאט
(קישור לוידאו צאט יש בטאגליינס - השורה מעל לפורום וגם בהודעה שלי פה למטה) קישור לאירוח הראשון שלו כבר יובא לך . וגלעד בא לבקר מתי שבא לו
הוא כבר מכיר את הדרך
ונ.ב כמה כיף למצוא עוד אנשים שמכורים למלאך

BEAUTY QUEEN1

New member
תודה רבה

יאוו איזה מתוק גלעד, ראסמי מלאך!!!!!!!!!!!!!! אני ממש עכשיו צופה בראיון ששלחת לי והמון תודדדדדדדדה.

למעלה