שלום אנשים!

jewish master

New member
שלום אנשים!

כבר ששנים שמכרחם TNT מנסה לגרור אותי להצטרף לפורום שלכם, כי גם אני מעריץ מושבע של סטארגייט, וגם אני חושב שהיא סדרה "מדאימה" ו"מאממת", אז לפני חודש וקצת התחלתי לעקוב ולראות, וגיליתי שיש לכם פורום נהדר ומלא חיים. שמתי לב שלאחרונה יש טרנד כזה להגיע ולהגיד דברים כמו:" וואו, פורום סטארגייט, ואני חשבתי שאני היחידי בארץ שרואה את הסדרה". ומה, שאני לא יצטרף כמו שה תמים לעדר? אז החלטתי להציג את עצמי. וכן גם אני הייתי פעם בטוח שאני היחידי שרואה סטארגייט, אפילו שגם TNT הוא חבר טוב שלי ראה את הסדרה, לקח לנו כמה זמן עד שגילינו שאנחנו לא לבד. בניגוד לרובכם, אין לי אינטרנט מהיר, כך שאני תלוי בחסדיהם של אנשים טובים, ורק בזכותם אני אוכל לראות את העונות החדשות של סטארגייט, אני די בהתחלה של העונה השביעית. בכל מקרה, אם שרדתם עד לפה, אז אני רוצה להעלות שאלה (די מטומטמת האמת) האם אתם מאמינים שלסטארגייט יש סיכוי להגיע לרמות של מס"ב ולהמשיך להשריץ סדרות בת למשך עשורים רבים, וגם סרטים? האם יש מקום בכלל לסרטי סטארגייט? (וכן שמעתי על הסרט שאולי יצא ב-DVD)

[TNT]

New member
"אני תלוי בחסדיהם של אנשים טובים"

אז איזה באסה לך שאני החבר היחד שלך שיכול לספק לך את הפרקים

deathcaster

New member
תגובה

1. ברוך הבא 2. אני מניח כי אתה יודע שכותבים מדהימה ומהממת ולכן כתבת זאת במרכאות ? 3. אני מאחל לך שבמהרה תתוודע לעולם האינטרנט המהיר
4. השאלה שלך איננה מטומטמת כלל , תן לעצמך קרדיט ! תשובה : אני לא חושב שאפשר לענות על החלק ה- 1 של שאלתך , זה לא תלוי במשתנה בודד , תלוי בבנייה של העונה ה-8 ותלוי בעתידה של אטלנטיס , לא נותר לי להגיד דבר מלבד : " ימים יגידו " מקום לסרטי סטארגייט ? , אני מניח כי אתה שואל זאת לאחר שראית את הסרט המקורי ..לצערי אני צופה שסרטים נוספים , עתידם יהיה כמו הסרטים שבאו אחרי בבילון 5 , הם לא יגיעו למסך הגדול ....זוהי דעתי.

[TNT]

New member
איך שחכתי, כיבוד

(בלי רוטב)
ואפילו שמתי רק דברים שאתה אוהב

Chelnak

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלתך (הלא מטומטמת כלל
): אני עוד לא צפיתי בעונות החדשות או באטלנטיס, כך שיכול להיות שאני טועה, אבל אני די מקווה שסטארגייט לא תהפוך למס"בית עד-כדי-כך... זה יהרוס אותה, לפי דעתי, גם אם אני לא רוצה שיגיע היום בו היא תגמר... אבל אני עוד צריכה לראות את אטלנטיס (ואת עונות 7-8), כדי להחליט מה דעתי על-כך.

למעלה