שלום אנשים. יש מבחני קבלה??. משהו???. יש שאלות? מציץ סקרן.
א אייבורי New member 11/8/04 #3 בבדאי שיש ראשית אתה חייב לבחור תחום למטה למעלה או סנדוויץ וניל. ואז נוכל לתת לך את המבחן המתאים
Z Z o d i a c New member 11/8/04 #6 ואם כבר מפרט ספר מה אוהב, איך אוהב, נוטה או הולך ישר טיבעי, כאלה מן..
מ מציץ New member 12/8/04 #10 גם מפני ש. גבוה ודי חזק נוטה לשלוט, לצוות ולהכאיב... ללא קשירות. משוגע על פיסטינג... אוהב אותן על הברכיים... דם דווקא מטריף אותי. בתקופה האחרונה פגשתי דיי במקרה מישהי לרוחי שאוהבת מין חזק ולומד לאט ובזהירות.
גם מפני ש. גבוה ודי חזק נוטה לשלוט, לצוות ולהכאיב... ללא קשירות. משוגע על פיסטינג... אוהב אותן על הברכיים... דם דווקא מטריף אותי. בתקופה האחרונה פגשתי דיי במקרה מישהי לרוחי שאוהבת מין חזק ולומד לאט ובזהירות.
מ מציץ New member 12/8/04 #12 כמה גבוה??? 185,בלי עקבים. בהיר אבל ללא עיניים כחולות. דפקא אוהב את הגוף שלה כחול.. אחרי. ומישהי פה חיככה ידיים בזדוניות... חיכוך וזהו??
כמה גבוה??? 185,בלי עקבים. בהיר אבל ללא עיניים כחולות. דפקא אוהב את הגוף שלה כחול.. אחרי. ומישהי פה חיככה ידיים בזדוניות... חיכוך וזהו??
ה ה מ כ ש פ ה New member 13/8/04 #19 מה המסקנה אייבורי ? שדום.עבד - כולם צריכים מטפלת בוסף??? חחחחחחחחחחחההההההה סתם משתעשעת לי בחקירות גובה))
מה המסקנה אייבורי ? שדום.עבד - כולם צריכים מטפלת בוסף??? חחחחחחחחחחחההההההה סתם משתעשעת לי בחקירות גובה))
א אייבורי New member 12/8/04 #17 גבר גבר ואני לתומי חשבתי גבר קשוח שליט אדון. <מתקשר לבוסית שלך להלשין>
מ מציץ New member 12/8/04 #18 נשאר בתומתך??. מה לעשות?. גם בזוגיות יש אי אילו חוקים.אפילו כאלה שאינם כתובים.