שלום אנשים !

ofir s 2004

New member
שלום אנשים !

התחלתי ללמוד בקידום אישי ולמען האמת . . אני לא ממש מרוצה , אני מרגיש דורך במקום , פשוט אומרים לך "אנחנו נציף אותך בשיעורי בית , לא היה לכם זמן לכלום..." ולמען האמת יש לי יותר מדיי זמן פנוי. לא שאני חכם או משהו פשוט אם יושבים 4 שעות רצוף מסיימים הכל ואז כל השבוע ריק. בכל מקרה מישהוא יכול להמליץ לי על ספר טוב באנגלית , ברמה גבוהה כדי שאוכל לשפץ את האנגלית לפני המבחן הגדול...תודה .

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif תן כיוון איזה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ספרים אתה אוהב, ומה בערך הרמה הנוכחית שלך ?

yakirml

New member
המלצה

אני ממליץ לך בחום על האתר של הניו-יורק טיימס. אני השקעתי כשעה- שעתיים ביום של קריאה והצלחתי במבחן לפתור פרק אנגלית בכ-18 דקות (כמה הצלחתי זו שאלה שאדע עליה את התשובה בשבוע הבא). מה גם שהפכתי ל"אמריקניסט" אמיתי וכיום אני מסוגל לנהל ויכוחים על מצב מערכת הבריאות האמריקנית, יחסי הומואים-לסביות והמשטר הרפובליקני, ג'ון קארי טוב או רע לכלכלה ? או האם לשנות את ההעדפה המתקנת בקבלה לאונ' בארה"ב. רק מה, אין לי עם מי לנהל את הויכוחים הסוערים האלה(משום מה זה לא מעניין אף אחד בארץ) אולי כדאי לעבור לארה"ב.... שיהיה בהצלחה.

Mapisto

New member
../images/Emo45.gif

האתר של CNN גם חמוד. לא חושב שצריך להגזים עם הקריאה (שעתיים ביום
השתגעת?)

שנוצון

New member
אם אתה בקטע של פנטזיה...

אז סדרת הספרים של הארי פוטר במיוחד הרביעי והחמישי, אנגלית בינונית-קשה, ספרים מרתקים ביותר.

FICLUB

New member
המלצות ספרים מספריה...

שלום. הייתי מציע שאנשים ירשומו פה ספרים טובים באנגלית שקראו שניתן לקחת מהספריה, כך נחסוך קצת בכסף על ספרים חדשים מחנות. אז אני יתחיל, קראתי ספר שנקרא- The Breaker של- Minette Walters ספר מאוד נחמד לקחתי אותו רק כי הספרנית אמרה שהיא קראה אותו בעיברית והוא היה נחמד, אז היה אותו באנגלית אז לקחתי. הבעיה היחידה איתו היא שהסופרת אנגליה מבריטניה כך שיש הרבה מילים שלא משתמשים בהם, אך זה לא בהכרח בעיה כי חלק ממטרת הקריאה היא לשפר מהירות וע"י התקלות במילים לא מובנות מתרגלים קריאה מהירה בלי להתקע על מילים שלא מבינים. דבר זה היה בעיקר בתחילת הספר אך אם התקדמות הספר הקריאה הופכת למאוד חלקה וזורמת. בעיקרון כל ספר של הסופרת הוא מצויין,כך ראיתי משיטות באינטרנט. וקבלו עוד טיפ אם יש ספר שאתם רוצים ולא יודעים אם הוא טוב כנסו ל- www.amazon.com תעשו חיפוש לספר ותראו את הערות הגולשים ואת הדירוג הכללי שנתנו, אני מציע ללכת על ספר בעל דירוג שלוש וחצי כוכבים ומעלה. אז יאלה תרביצו פה שמות ספרים טובים מהספריה.

למעלה