אנסה להשיב על מה כל דבר אומר:
SSL Support תמיכה בתכנולוגיה שמאפשר יצירת ערוץ מאובטח ביו הגולש לשרת שמאפשר העברת מידע רגיש כמו מספרי כרטיס אשראי ושימושי במיוחד לחנויות אינטרנט Shared SSL Support כדי שהדבר הנ"ל יפעל עליך לקנות מאתאים מסויינמים כמו GEOTRUST משהו כמו "אישור" שהכתובת אכן שייכת לאתר והוא מאובטח (האתר שלך). SSL שיתופי הוא בעצם "אישור" שיתופי לכל האתרים שבשרת אך לא נראה לי שהוא ישמש אותך לסליקות כרטיסי אשראי לדוגמא (העיקר הוא שאתה מקבל אחד חינם! אבל שיתופי) FrontPage Extensions פרונטפטיג' זה תוכנה של מיקרוסופט שבא אתה יותר "מצייר" את הדף אינטרנט יותר מאשר מתכנת אותו. לתוכנה יש גם קבצי פלט מיוחדים וכדי שיהיה אפשר להפעיל אותם צריך שהשרת יתמוך בטכנולוגיה של פרונטפיג' CGI זה צורת הסקריפט עתיקת הימים שבא השתמשו עוד מלפני המבול. אתה יכול למצא סקריפטים CGI חינמים באינטרנט ולשים אותם באתר שלך. הסקריפטים עושים בעצם דברים שגם ב PHP רגיל אפשר בדרך כלל לעשות CGI dir תיקיה מיוחדת לסקריפטים הנל על גבי השרת Server Side Imagemap אנא ערף MIME Type זו תכנולוגית שליחת אי-מייל משוכללת, עם קבצים מצורפים ועוד מלא פיצ'רים שונים. PHP שפת התכנות האהובה עלי, הבן הבחור של ASP, ואומרים גם שהרבה יותר נוח מהאבא. SSI Server Side Include נגיד ויש לך קטע HMTL שחוזר על עצמו בכל עמוד (כמו התפריט של האתר למשל) - עם תכנולוגיה זו תוכל לשים את התפריט בקובץ נפרד והשרת כבר יעתיק אותו לשורה המסומנת בדף (הסיומת של הדפים שלהם בדרך כלל SSI) osCommerce e-shop זה אחד הנפלאות של הקוד הפתוח - חנות אינטרנט מאוד נפותחת וחינמית! עם מלא הגדרות, ואופציות וכל מה שרק תוכל לחלום עליו בחנות אינטרנט בחינם! (אבל באנגלית כמה שאני יודע) Error Error Log זה סתם רושמים את השגיאות שהיו האתר לקובץ טקסט כדי שתוכל לקראו בו. Transfer Log כנ"ל רק עם העברות Webalizer זה סטריפט סטטיסטיקות על הגולשים באתר ModLogAn לא יודע ואת כל אלה אני לא יודע גם!: Server Alias Redirect ?! Directory Indexes mnoGoSearch phpBB Urchin 4 statistics AWStats Instant access domain alias על phpBB שמעתי איפשהו אבל כבר לא זוכר מה זה היה. סה"כ זה דברים טובים רק שחסר משהו מאוד(!) חשוב: תמיכה ב MYSQL דעג שתקבל אחת כזאת, אחרת האתר שלך יהיה מאוד מוגבל וחבל. מקווה שלפחות למדת משהו, בהצלחה, אלכס.