שלום אנשים...

Shaaaki

New member
שלום אנשים...

הנה הכתב של ידידה שלי... אתם יכולים לנתח לה אותו??? תודה....

PreDirector

New member
אוקיי

נערה חולמנית , חביבה עם חוש הומור ,אוהבת להיות בחברת אנשים וזה מאוד חשוב לה ,אבל בדרך כלל יש לה איזשהו מחסום רגשי ביצירת קשר עמוק ובלסמוך על אנשים מה שאולי מפריע בקשרים אינטימים (כל דברי בערבון מוגבל ,אני חובבן)

shamon51

New member
נתוח

תמונת הכתב מראה בחורה מלאת אנרגיה ואופטימיות עם הרבה רעש וצילצולים, שאוהבת לעשות רושם ובגדול. נטיה למצבי רוח עם הרבה חשיבות עצמית. דמיון רב וחשיבה רוחנית מחד ודמיון וחשק רב בקטע היצרי. אוהבת הרבה פעילות גופנית. שמעון

shamon51

New member
ועוד (הפתעה ../images/Emo13.gif)

בחורה אמיתית שפיה ולבבה שוים אומרת את אשר עם לבבה יודעת להתפרץ אבל לאהוב בגדול חלק מההגזמה במאפיינים השונים קשור לגיל ולשפע ההורמונים אבל השילוב של חשיבה וחישה + בגרות שתבוא מן הסתם בעוד מספר שנים יכולים להתגבש לאישה יוצרת ודוחפת ומנהיגה (זינה ?)

nili6

New member
קצת סימנים

איזור עליון וגם תחתון מפותחים קריאות לעיתים בעייית, יש קיפוח והשטחה של אותיות קשור במהירות פוגם בקריאות- אפשרות של רשלנות וזילזול. הגדלה של אותיות מסויימות- לעשיית רושם באיזה טיפוס של אודם לדעתכם מדובר?

קרןרווה

New member
יכול להיות, למרות שזה קצת צורני מדי

כך שיש פה כנראה גם 3 מסתתר.. חוץ מזה שמעון בגיל הזה אניאגרם לא כל כך אפקטיבי. עוד 5 שנים.

shamon51

New member
אם שמת ../images/Emo23.gif אז כוונתי ../images/Emo26.gif

לעוד 5-10 שנים

קרןרווה

New member
בעלת ביטחון עצמי

יודעת להביע את עצמה בחיות ובצבעוניות. בעלת כריזמה טבעית, טיפוס שאנשים אוהבים להיות בסביבתו אך לא תמיד ביחסים אינטימיים איתו עקב הכוחניות והווכחנות שהיא נוטה להם. מעניינת ומרתקת קהל שומעים. עוד נשמע עליה..

Shaaaki

New member
אממםם...

אני אישית לא יכול להגיב... כי זאת ידידה שלי... לא אני...

shamon51

New member
אם היא הצליחה../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

להעביר לך את כתב ידה
בוודאי היא תצליח גם להעביר תגובה

למעלה