שלום אנשים...

שלום אנשים...

שלום לכם פשוטי העם(סתם סתם) אני חדש אבל באותה מידה אני גם ישן כי להסתכל בפורום אני מסתכל הרבה אבל רק היום נרשמתי.. טוב נעים לי מאוד(אני מקווה) ו... טוב נראה לי שזהו אז שלום. peace

nawa

New member
ברוך הבא

אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך, מאין באת ולאן אתה הולך ?!

shUsh 17

New member
ברוך הבא

sHotZy M

New member
ברוך הבא!!!!!

שמחים שהצטרפת אלינו... תוריד נעליים, תרגיש בבית... רוצה משהו חם\קר לשתות? אולי לשמוע מוזיקה? שניה אני אשים את הדיסק החדש של השוטים...

למה מה קרה?

אני בן לא בת!!! ואני מהשרון(הכי טוב) אני אחלה גבר ו... אני מלך... אני מגאלומן.. טוב אנ'לא אבל זה כיף לשחק אותה אחד כזה. וזהו.. מי שרוצה לדעת עוד מש'ו שרק יגיד..

aya l

New member
אני שמחה...

שאני לא היחידה שאומרת בוקר טוב בצהריים (גם InfernalMajesty)... ורק לידיעה כללית השוטה מהמזרח זה אח שלי והוא מכיר את השוטים בזכותי...(וגם את הפורום)...

nawa

New member
לאט לאט את הולכת להשתלט

פה על הפורום עם כל המשפחה ?!

aya l

New member
זה בילתי אפשרי...

יש לי רק אח אחד... אבל גם אבא שלי שומע את שוטי הנבואה אז אולי אני אשאל אותו אם הוא רוצה להצטרף לפורום........... סתם....

תעשה לי ילדדדדדדדדדד

האמת שאני מעדיפה לחכות כמה שנים וכמה ימים עד שאני אכיר אותך.. אבל רציתי לברך אותך בברכת שלום וברוך הבא לפורום הכי מיוחדג' במדינתנו! אז ספר כפרעות... who r u?? ספר לנו את סודות הכי כמוסים...אגב יש שרשור הכרות כאן איפשהו אתה מוזמן להתכבד... תהיה בריא.. ג'ה שומר על כולנו! תבורך!

למעלה