שלום אנשים

python 4

New member
ברוכה ספרות../images/Emo35.gif ברוכה לשון../images/Emo35.gif

לא, ברוכה הבעה
כן, ברוכה הבעה לפורום 'דרדסבא' הרישמי. אל תתבלבלי אם מדי פעם תראי פה איזה שרשור שעוסק באיזו סדרת ספרים עלומה - אנחנו מדברים פה על נושאים קצת יותר חשובים, כמו מי יותר כחול - דרדסבא או סייבר.

python 4

New member
יו, איזה קטע.

כבר שכחתי שאמרתי לך ברוכה הבאה קודם. אז תבטלי את הברוכה הבאה הראשונה. או השנייה. ברוכה הבאה, בכל מקרה.

Wing Chan

New member
שלום :ם

יש לך בירה\וודקה\ערק\קפה שחור? אם כן את מוזמנת להישאר :E

NJS

New member
אל תתיחסי אליו...

איזה נאחס כולם אמרו ברוכה הבאה ורק אני אמרתי ברוכים הבאים...לפחות אני מקורי!

PdLrAaTgIoNnUM

New member
פששש אני מורשם!

בת 15 וכבר קראה את כל הספרים. כל הכבוד. קראת אותם באנגלית (חובה אם קראת את כל מלחמת הנשמות...) לדעתי צריך להעניק לך את התואר - תולעת הספרים של הפורום!

NJS

New member
מה מרשים בזה

אני מפרגן *סמיילי* אבל אני רק בן 13 וקראתי כבר את מה שהיא אמרה (חוץ מהשתיים האחרונים של מ"ה אבל לא נראה לי שגם היא קראה אותם) פרגן גם לי! אני דורש צומי!

python 4

New member
*פינת הצומי*

אנחנו אוהבים אותך, נאג'ס! הנה מתנה, תמונה של ריקו מ- X-2.

NJS

New member
תודה*מנגב דמעות*

אבל אני דרך הפלאפון ככה שאני לא ממש רואה את התמונה ואל תדאג הורדתי מספיק טפטים ורינגטונים לפלאפון (מאתרים לא חוקיים...אני פושע...)ד"א נכון עשו את יונה ב10 2 כוסית בטירוף ~,~(איך הסמיילי שהמצאתי?)

yaarangel

New member
היי אני בת 12!!

אני בת 12 וקראתי את כל מה שהיא אמרה חוץ משני כרכים של שישית המפגשים שאין בספריה.... :) אז מישו פה דורש צומי זאת אניייי...חחח... ומלחמת הנשמות יצאה בעברית למה כולם אומרים שלא?? <שלושה ספרים יצאו זה הכל לא??!!??!!> לא הבנתי...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
טוב... אני מרים ידיים

הדור של היום... קוראים לי ספרים בלי בושה. לאן הגענו אני שואל?! תיכף יבוא לפה ילד בן שש שכבר קרא את הרשומות, אגדות, רייסטלין, דשל"ק, מלחמת הנשמות באנגלית, תרגם את אגדת הומה מרוסית וגם כתב קומיקס פאנפיק בסגנון מאגנה ביפנית. מה נסגר אתכם אנשים? אין לכם חיים??? צאו ותהנו מהילדות שלכם, לכו לשחק גוגואים בחוץ או לשבת על הברזלים בשכונה ולהציק לזקנות. מה אתם קוראים ספרים!?!?!?!? תקשיבו טוב, אל תקחו דוגמא מאיתנו המבוגרים. אנחנו כבר מכורים. אם אתם לא רוצים להיות מכורי רומח כמוני או פייטון, תצאו מזה עכשיו, כל עוד אתם יכולים. שיט.. נכבה לי האור בחדר... "שיראק!" אההה... ככה יותר טוב. מישהו זוכר היכן הנחתי את הכובע שלי???

סרינה99

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורע!!!!!!!!

yaarangel

New member
חח...תודה<נראה לי>

מצד אחד זה מחמיא תודה! מצד שני גוגואים?? פאסההההה.... ואמנם אני תולעת אבל רק הארי פוטר,הרומח,וכישור הזמן... רק!! מדגישה...חחח...וזה נראה מוזר אבל אל תדאג אנחנו יוצאים בלילה.. <עכשיו אני יוצאת> להציק לאנשים מסכנים ולזרוק להם אבנים לתוך הבית דרך החלונות....ילדות נפלאה תאמין לי...חחחח... ובן כמה אתה שאתה מדבר ככה?? >אם יורשה לי..ואני מניחה שיורשה>

python 4

New member
יא צעירררררררררר!!!!!!!

איך אתה מעז להשוות בין פנסיונרים כמוני לילדים קטנים כמוך שעדיין לא יבש חלב אימם מעל שפתותיהם? חה!

למעלה