שלום אנשים......

enjoi butterfly

New member
שלום אנשים......

הממ אני לא יודע למה אני בכלל רושם את זה או משהו.. זה בטח לא מענין וקשה לי לי להגיד את זה... אבל היום אחריי חודשים וקצת אני וחברה שלי ניפרדנו לשלום... בצורה יפה...ואני בטוח שנישאר ידידים...אני מקווה שגם טובים... וזהו.. שנה חדשה וטובה לכולכם.. בהצלחה בהכול..

enjoi butterfly

New member
מרגיש לא הכי טוב בעולם...

כי אולי יש אהבה אבל אין לנו הרבה במשותף... אין לנו הרבה על מה לדבר.. אז זה כזה שקט... וזה לא זה...:/

enjoi butterfly

New member
אני חשוב שכן אמרנו שנישאר ידידים

טובים ואני מקווה שזה יתגשם היא אחלה בן אדם.. אבל לא יודע זה לא זה אין לי איך להסביר....[ אני חושב שגם אני וגם היא ניפגנו באיזה שהוא מובן כי זה לא קל..:/

sh53

New member
אין פרידה שמחה,אין פרידה שלא כואבת

ואם אנשים נפרדים, אז עדיף לעשות את זה יפה.

טוב... אם אתה יודע שזה לא זה...

תראה... לגבי" זה לא זה" אני לא חושבת הרבה מערכות יחסים בגיל שלנו הם "הדבר האמיתי" רוב מערכות היחסים בגיל הזה נגמרות בשלב כלשהו... זה משהו אמיתי זה משהו שיגורם לך להתחתן עם הבנאדם השני... ועכשיו זה לא ממש יקרה אבל בנוגע לזה שאין לכם הרבה דברים במשותף, אני מבינה אותך... זה לא כיף לצאת עם מישהו שאין לך על מה לדבר איתו... אז מה אתה עושה היום? תצא עם חברים? ואם תצטרך לדבר עם מישהו תתחבר אליי לאיי סי 128628343 סיון......

enjoi butterfly

New member
צודקת בכול מילה שאמרת...

אין לי עוד מה להוסיף.... היום ואיי לא נראה לי שאני יצא... כי אין לי מה לעשות...... מה את עושה?

sh53

New member
שניכם מאזור ת"א - יהיה מפגש היום?

אם בא לכם לתמוך אחד בשני, ואם שניכם במקרה לבד ואם לא בא לכם להעביר את הערב היום לבד - למה לא לנסות להפגש עם חברי הפורום או אחד עם השני?

enjoi butterfly

New member
מי ישמע כמה אני יסע..שעתיים גג.

אני לא ממש אוהב לנסוע בלילה.. ואנחנו רק שתיים למה כולם מתערגנים ליציאה..

sh53

New member
כדי להתחיל שנה חדשה איתנו ../images/Emo13.gif

אם אהבה לא מתאימה, אז היא לא מתאימה ואין טעם להמשיך הלאה והלאה. מה הוא יעשה איתה בערב? יתנשק והלב אומר אחרת?

למעלה