שלום אנשים!

ashkeloni

New member
סורי

אני בלינוקס, ויש לי בעיה עם העיברית בתוכנה של האייסי שאני משתמש בה.... נדבר מחר בערב

Sakura Chan

New member
אמ.. רגע חשבתי..

שזה פורום דיביזי ושטויות ולא פורום לאלוכוהול וסמים! גוקו אפילו אומר שהוא נגד אלכוהול!!!!! איך אני יודעת? מישהו סיפר לי ^_~ מי? מישהו! מי? מישהו! מי? מישהו!

Sakura Chan

New member
אמ..

כן הכל אחלה! מה איתך? הכל טוב! מה שלומך? שלומי מצויין! מה איתו? אני, ברוך השם! ואתה? אני ככה ככה! די, קולה באמת משפיעה לרעה O_O

Sakura Chan

New member
מה נישארנו בדד?

בדד... בלי נתיב אל לא כלווווווום בדד אלךךךךךךךךךך תפילההההההההה.. אה מה? מה אשקל' נטש?

Sakura Chan

New member
אמ.. הגדר והסבר..

צ'יי אני לא מבינה פיפל! אני ילד אוטיסט!!!! הצילווווווו! אני דג!
חח.. אל תתייחס טוב? ^_~

vegeta9

New member
מה שאני מנסה להגיד

זה שמשיר דפוק יש פה SPAM ענקי סתם

אממממ..

בהתחשב בנסיבות--- כן... איזה נסיבות? אני לא יודעת אבל זה בכל זאת כן אה, וחשבתי שאת צריכה ללכת לישון? בגלל זה ברחת לי מהאייסיקיו כשהיה לי משהו חשוב להגיד לך? תראי את יודעת שבדרך כלל (בעצם לעולם) אני לא שופכת את הלב וכשאני כבר מוכנה לעשות את זה, את אומרת שאת חייבת ללכת? אבל את עדיין כאן (ואני לא הוזה אותך רק בגלל שהזרקתי קולה!). טוב, זה לא משנה. אני גם ככה מסטולה ואין לי מצב רוח לריב איתך. רק, בבקשה, אל תגידי לי לספר לך את מה שרציתי (אם את לא רוצה להפגע ממני- כמובן, אם את מוכנה לקחת את הסיכון את מוזמן לנסות אותי) אררג... ^_~

Sakura Chan

New member
נאני?

אני יושבת באייסיקיו ושלחתי לך הודעות! אימא.. הקולה משפיעה עלייך מאוד אם את לא רואה הודעות...

וואוווו...

יווו... כמה שאני מוצפתתת- כמו ילדה בת 5 בבריכת כדורים! תפסיקי לשלוח לי הודעות שהמחשב שלי לא יקרוס מהעומס! אוווי... לא שלחת לי אפילו חצי הודעה, אז ששש...

Brolly

New member
אפשר להרגיש את האחווה באוויר

חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה