שלום אנשים...

שלום אנשים...

במזל טוב סיימתי אתמול (כן כן ביום שבת...!!!) את הקורס!! אז...החלטתי להצטרף!!!! שאלה קטנה... בזמן הקורס המדריך הזכיר כל הזמן שאפשר לקנות דרכו אלכוהול בהנחות של כ30%-50%. הזמנתי ממנו פרנגליקו (30 ש"ח) , פיזנג אמבון (80 ש"ח) , דרמבוי (110 ש"ח) ושייקר טוב איכותי וגדול (34 ש"ח!!!!!) יש עוד המלצות על מה כדאי להזמין דרכו? ו......איפה לעזאזאל קונים פוררים???

D r a m b u i e

New member
פוררים קונים בכל חנות

אלכוהול או כלי בית. אני לא חושב שצריך, גם אני בהתחלה חשבתי שצריך, עד שהבנתי שאני בבית, לא בפאב. אפשר למזוג עם כוס שוט, יש זמן, ממילא לא תשאירי את הפוררים על המשקאות שלך בבית, עדיף לסגור אותם. בקיצור מיותר. דרמבוי במאה ועשרה ש"ח??? נשמע לי מוזר לאללה. אני לא בטוח שבסקוטלנד הוא עולה ככה. בוודאי לא בארץ עם מיסים של שלוש מאות אחוז...

bujored

New member
חבל על הכסף ועל הפוררים :)

תוך שבועיים תעבור לך ההתלהבות בכל מקרה :) מה יש לך לעשות עם פוררים בבית.. הרי את לא מתכוונת להשאיר את הבקבוקים פתוחים כל הזמן. נכון? עדיף שתסגרי אותם בפקק ובכל חצי שנה שתרצי לעשות לעצמך ערב נוסטלגיית קורס אז פשוט תפתחי את הבקבוק ותמזגי ממנו בלי שום חתיכת פלסטיק תקועה. יאללה ביי!

כן כן וזה דרמבוי מקורי ...

לא יודעת , המחיר הסטונאי שלו הוא 155 ש"ח...בהחלט היה נראה לי מוזר אבל מה איכפת לי בעצם????

D r a m b u i e

New member
מה אכפת לך?

בואי נגיד שאם זו סתם קומבינה דפוקה של מי שמכר לך, אז נניח שלא אכפת לך. אבל, ויגידו לך את זה פה רבים ומנוסים, מסתובבת הרבה סחורה מזוייפת וזה יכול בהחלט להיות אחד ההסברים איך מוצר שאמור לעלות לסיטונאי פי אחד וחצי, יימכר לך, הלקוח הסופי במחיר זול בחמישים אחוז.

D r a m b u i e

New member
כן זה נשמע כמו הכיוון. אפילו

המכונית לא בטוח תרצה דרמבוי מזוייף. בקיצור תבדקי את זה טוב טוב ותוותרי על הפוררים. זה טוב לפאב לא הרבה יותר מזה.

בדקתי אם זה טוב....אותו בקבוק, אותו

טעם... באמת שלא הרגשתי הבדל בטעם בין המקורי לבין זה שהוא הביא לי. אז בעצם....גם אם זה מזויף (והמדריך שלי מסתכן במכירת אלכוהול מזויף לתלמידים שלו ומסכן את השם של הקורס ) והטעם הוא אותו טעם...אז מה איכפת לי? (ותפסיקו לקטול אותי...באמת שאני לא כ"כ טיפשה . גם אני חשבתי שמשהו פה לא בסדר אבל השוותי בינייהם ולא מצאתי שום הבדל...אולי אני לא מבינה בזה הרבה ובגלל זה לא מצאתי שום הדבל אבל אם זה ככה אז למה לי לשלם 100 ש"ח יותר על משהו שמבחינתי לגמריי זהה לזה שיש לי???)

MEIMIS

New member
באיזה בית ספר לברמנים למדת?

ברטנדר בחיפה? אם אני לא טועה זה היחידי שיש באיזור הצפון..? נכון?

D r a m b u i e

New member
גם אם הטעם אותו טעם

ובכל זאת לא מדובר על וויסקי סינגל מולט, קשה להבדיל לפעמים בין דרמבוי מזוייף שמישהו רקח מאיזה וויסקי בשני שקל, לדרמבוי הקלאסי. הבעיה היא אחרת. אלכוהול חרא הוא לא בריא, הוא מסוכן והוא גורם נזקים בלתי הפיכים. בנוסף לזה את לא יודעת באיזה תנאים סניטרים יצרו את הליקר, מאיזה מים, מאיזה חומרים וכו'. בקיצור לא בדיוק הבקבוק לקנות. צריך מאוד להיזהר באלכוהול שקונים, ואלכוהול במחיר כזה נשמע די מסריח... היית אומרת 150 ש"ח הייתי אומר שהוא מוכר לך במחיר עלות. 110 ש"ח זה מתחת למחיר עלות, זה מוזר ומעורר חשדות.

Orrza

New member
חיייברל'ך, עזבו ת'ילדה...

מזל טוב על הקורס, לא צריך פוררים בבית(למרות שזה כאילו מגניב), ותהני מהמשקאות. אני לא שמעתי עדיין על דרמבוי מזוייף. אם את נהנית, קיבלת את הבקבוקים והכל בסיייידר, אז יופי! הרווחת בגדול, תהני. אבל אני לא מסכים עם מה שאמרת. אם את יודעת שמשהו מזוייף, אל תקני! ולא רק באלכוהול...

למעלה