שלום אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך הפורום בלעדיי? לא הייתי פה איזה שלושה שבועות אני בטוחה שיש המון דברים חדשים אבל אל תדאגו אני אשלים כשאני אחזור הביתה (לונה אני באמת לא יודעת מתי זה יהיה). כרגע אני בשוהם אצל בת דודה שלי כי גיליתי שאצל הסבא והסבתא שלי אין מחשב בכלל שלא לדבר על אינטרנט. אין לי מושג אם ההודעה הזאת חד פעמית או לא, אבל כמה שאפשר אני אשתדל לכתוב ולהתעדכן. לונה תעדכני אותי באנשים החדשים ובנושאים שדנתם עליהם כי אני לא מבינה פה כלום... ד``ש ללונה לטורקי לפנתר לדודוב לרחלי ואם שכחתי עוד מישהו תזכירו לי ביי אנשימים!

LuNaTiC

New member
יוווו לרגע חשבתי שחזרת......

אם עוד יצא לך לקרוא את ההודעה הזאת בימים הקרובים אז ככה: העדכונים יבואו כשתחזרי לגמרי!!!!! כפי שאת יודעת סוף העולם הגיע והפסיקו לשדר חברים בשמונה וחצי!!!!!!!! אוה, היאוש תוקף!!!!

צ`יר אפ......

יש עוד בצהריים ובדיוק נגמרה העונה (הרביעית?). ויש גם בימי שלישי בערב. אה דרך אגב ראיתי באיזה עיתון תמונה מהחתונה של מוניקה וצ`נדלר. פ3333333333333333333333333333ות!!!! אני בטוחה שהפרק הזה יביא שיא של עחוזי רייטינג! מצד שני, אולי בגלל הפוטנציאל העצום שטמון בזה, אולי ימשכו את זה כמו מסטיק כמו החתונה של רוס ואמילי שהגיעה בשלושה פרקים (אם זכור לי נכון). יו לונאטיק אני שמחה שעוד נשארו לי חברים במקום עצוב וקודר זה... אין שום אפשרות לאייסיקיו.... ממש מצטערת עיינים שלי נשמה שלי טחול שלי תוספתן שלי.

LuNaTiC

New member
חחחח וואו קיבלת שם שינוי שפה...

יש אפשרות לאי מייל?

S.tal

New member
f.r.i.e.n.d.s

כל פעם שהנושא חברים צץ, אני ישר קופצת! ובקשר לפרק האחרון. למרות שבאמת הגיוני שהם ימשכו את החתונה על מלא פרקים, קראתי כבר ספויילרים וגם על מה שיקרה בכל פרק מעכשיו עד סוף העונה, ולא זכור לי שכמה פרקים עוסקים בחתונה עצמה. טל נ.ב אני ממש גם אוהבת סיינפלד! למרות שהעונה הראשונה, או לפחות חלק מהעונה הראשונה לא כל כך מצחיקה, אבל לקראת העונות החדשות יותר הסידרה ממש מצחיקה! ואדירה! כדאי לכולם לראות!

רחלי!

New member
לא בדיוק

*מוחה דמעה* כן כן, ביטלו את שידורים החוזרים של שלוש של חברים! הפרק של היום, פרק הסיום של עונה 4 (כשרוס אמר רייצ`ל במקום אמילי...), הוא האחרון בשידור הזה! בדקתי! במקום זה יזיזו את שכנים ל2:30 עד 3:30 וב-4 ישימו במקום זה את דוסון קריק...

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם לא יכולים לעשות לי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לחיות על רק מנה שבועית של חברים ולא יומית!!!!!!!!! זה לא ייתכן!!!!!!!! הו, ללמה מה?????????? הם לא יכולים לעשות לי את זה!!!!!!!!!! פלייייייייייייייייייייז תגידו שזה לא נכון............ (מתקפלת בכסאה מרוב צער ושוק)...... תגידו שזאת רק שמועה זדונית.......... תגידו שזאת בדיחה..... זה לא יתכן........ בבקשה...... רק אל תקחו ממני את החברים שלי..................... שתדעי לך רחלי, שבישרת לי את החדשות הכי גרועות שאני יכולה אי פעם לקבל! ללונה: יותר גרוע ממות השטן

fluppster

New member
אני בעד לעשות ערוץ של ``חברים``

שבו ישדרו ``חברים``, ``חברים`` ועוד ``חברים``- 24 שעות ביממה. מה אתם אומרים?

Hermione

New member
אני מסכימה...

אפילו ממיר דיגיטלי הייתי עושה בשביל ערוץ כזה... אבל בינתיים נראה לי שהקשר היחיד שלנו עם מת``ב יהיה כשהם יגידו לנו שהחשבון בנק שבו יש הוראת קבע לכמבלים התרוקן... ביי ביי כבלים.....

LuNaTiC

New member
חשבתי שמות השטן זה טוב..........

זאת לא שמועה.. זה אמת... ואני.. לא רוצה לחשוב על זה עכשיו... אני אביע את זעמי על הכרית כשאני אחזור לחדר שלי אחרי איזה 6 שעות שאני דבוקה למסך.... מי ייתן ויוחזרו החברים מיד אחרי סיינפלד... וואה... הלכתי להתמודד עם הכאב....

למעלה