שלום אנשים!!

shiray

New member
אכן יום מרגש!

ולי מחר גם יש טיול ליומיים ככה ששלושה ימים רצוף לא לומדים (בעצם חמישה עם הסוף שבוע) ואני עוד בכלל גרה בקריית אונו והיו אצלנו בחירות לא מזמן ככה שהיום אין וסתם אני בחופש (כי אני לומדת ברמת גן). ובהצלחה בשיעור! לי אתמול היה שיעור ראשון (!!!!) והלך ממש טוב! הייתי בהלם קצת בהתחלה שהמורה הסביר לי בדקה איפה מאותתים, כמה צריך ללחוץ על הבלם, איך משחררים את ההנדברקס וכ"ו ופתאום אמר לי יאללה לנהוג... אבל הלך ממש טוב ואפילו נסעתי בכביש מהיר (בערך) ולא נכבה לי האוטו ולא היו בעיות! רק שעכשיו בגלל הטיול השיעור הבא שלי רק ביום ראשון...

אהמ!

מזל''ט על השעורים
!! לא פייר כולם לומדים לנהוג ורק אני לא!!
וגם וגם תהני בטיול
!!!!

לא כולם....

אני לא לומדת לנהוג כי יש לי כבר רשיון יותר מחצי שנה...
(נכון שאני רעה?
) סתם... שיהיה לכולן בהצלחה! אלה, אל דאגה, תורך גם יגיע...

רעה מאווד!!!../images/Emo105.gif

את מהאנשים שצריך להרוג....סתם
את לא יודעת איזה תחושה של קינאה אני מרגישה כל פעם שאני רואה מישו מהשכבה שלי נוהג!!! זה לא פייר

אני לומדת לנהוג...../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

אבל לפי איך שאני מתנהגת אני הולכת להכשיל את עצמי בטסטים!

שיעור מס...../images/Emo105.gif

33...כמה עצוב... וזה לא שאני לא יודעת לנהוג טוב,כי אני כן,אבל אני פשוט מלחיצה את עצמי ועושה שטויות,סתם.פשוט סתם! וזה היה עור רק בהחלפה...

ומה המורה שלך אומר?

הוא לא מציע לך לגשת לטסט ולראות מה קורה? כי בסך הכל זה בעיקר עניין של מזל, קצת שכל ונהיגה בסיסית.

טל מותק,

אם את מפחדת לנהוג בטסט כשלידך יושב בן אדם (טוב, בעצם טסטרים הם לא ממש בני אדם... לא נכנס לזה עכשיו) שיודע לנהוג טוב, איך תעלי יום אחד לבד על הכביש

אז את שקט!!

אופפ אני באמת באמת היחידה שלא לומדת-נוהגת! בלע.. מה זה פו? אני הכי קטנה בפורום?

Dawson girl

New member
גם אני לא

ואני דווקא יכולה להתחיל, כי אני בת 16 וחצי, אבל כרגע ממש לא בא לי וזה גם עולה מלאאאאאאאאא כסף..... אולי בחופש הגדול אני אתחיל ללמוד, לא יודעת...

למעלה