שלום אנשים!!

Lady_in_Red

New member
שלום אנשים!!

צריכה את עזרתכם כמה שיותר מהר.. אני עושה איזשהו פרוייקט לחברים שלי, בעיקר בשבילי, אבל גם לחברים אני אתלהב... אז זה צריך להיות מושלם.... אז אני צריכה מאיפשהו להשיג כל מני ציטוטים מדוסון קריק בין אדי לג'ואי, פייסי לג'ואי, וג'ן לג'ואי... ומאיפה ניתן להשיג מוסיקה מדוסון קריק בקובץ "" שאני אוכל להכניס את זה למצגת בפאוואר פוינט תודה מראש

......../images/Emo105.gif

כאן
לכי ל"קולות וציטוטים"

ניצלו"ש!! ../images/Emo32.gif ../images/Emo107.gif

יש פה מישהוווו?!?!? אוףף משעמם!! טוף אם אין אז שיהיה לכם לילה טוף מתוקייים!

LillipooT

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם! ../images/Emo42.gif

התחשק לי לפתוח שרשור בוקר טוב.. אבל במקום לפתוח הודעה חדשה, שרשרתי לכאן
לי יש עוד מעט שעור נהיגה שלישי! איזה כיף!! ואז בצהריים מעבירים לי את הרהיטים! איזה יום מרגש!
אז שיהיה לכולם בוקר טוב ויום מצוין!!
אמא.

../images/Emo42.gifבוקר מצויןןן!!../images/Emo42.gif ../images/Emo107.gif

תנצלו את היום הזה כי לא יהיה לנו חופש את חנוכההה... בלע... אמא- בהצלחה!! יום מדהים ומקסים... חחח לאב יה

LillipooT

New member
יאא היה לי כיף! ../images/Emo60.gif

נסעתי להרצליה
ועכשיו אני צריכה לפנות את השטויות שיש לי על השולחן.. ממ אבל אין לי כח אז אני דוחה את זה קצת.. בכל מקרה - הנה סתם שתי תמונות חדשות של קייטי..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהצבע שיער שלה מושלם...

אני ממש אוהבת את הצבע בשיער שלה - ולא אני לא מאמינה שמדובר בצבע הטבעי שלה... אהמ אנשיםםםםםםםםםםםםםםם אני החלפתי אייסייקו למספר חדש כי פרצו לי לאייסיקיו הישן, אני מצטערת אבל המספר החדש לא יפורסם בלוחות של הפורומים כי אני מפחדת שיפרצו לי שוב, אז מי שרוצה את המספר שתשלח לי מסר... האנשים שהוספתי אותם באייסיקיו החדש, לא להבהל זאת אני באייסיקיו החדש לא נראה לי ששכחתי להוסיף מישהו...

לא פייר!!!!

אתם הייתם בבית כל היום?!?!
?אני כמעט נרדמתי בבצפר....
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

shira245

New member
חח כמעט?!?אני כל שיעור ביולוגיה

ישנתי..אשכרה נרדמתי!אפילו היו לי חלומות מרוב שהייתי עייפה|חרו|
אבל חזרתי שישית!!רק חבל שיש לי 2 עבודות להגיש למחר ומבחן בתנ"ך!!! שונאת ביצפררררררררררררררררררררררררררררררררר!

Dawson girl

New member
גם אני!

יואו, איזה מזל ששתיכן למדתן גם! חשבתי שאני היחידה שלמדה! ויודעים איזה קטע??. הביצפר היסודי ליד הביצפר שלי הוא מקום לבחירות (נראה לי) ולידו יש מלא סטיקרים ותמונות וסוכות כאלה של מפלגות שבכלל לא מתמודדות (חחחח) ובלגן... בלע אני שונאת בחירות!!! גועל נפש של דבר. ואז הייתי בביצפר והגעתי למסקנה שאני מפגרת בטירוף.
נמש

האם את מעונינת בסקילה?!../images/Emo150.gif

אהמ!
יש לך שתי אפשרויות
! או לפרט את הארועים שהביאך למקסנה זו
(מקסנה! לא מסקנה!) או להסקל בלי כל אפשרות להגן על עצמך!
מה את בוחרת?!
או! ואני יכולה גם להסגיר אותך לאנגלים
ואז להפסיק את המצור! (פלאשבקים מ''אזרחי קלה'' של רודן,סוף המאה ה-19!, כן... אני מתכוננת לפאקינג מבחן בתולדות האומנות!
)

../images/Emo39.gifצהריים טובים!../images/Emo39.gif

אני דווקא הייתי היום בביצפר. ובניגוד לאלה החולמת, אפילו הייתי גיבורה היום ולא נרדמתי בשום שיעור!!!

גם אני הייתי בבית ספר ../images/Emo66.gif

וגם אני, הפלא ופלא, לא נרדמתי באף שיעור. היה דווקא יום סביר חוץ מבוחן במתמטיקה ומזה שהגעתי הביתה ב-4.
וגם בתיכון לידנו יש קלפיות אז היה קצת בלגן. והם לא למדו, זה ממש לא פייר!!!

למעלה