שלום אנשים מ'מצב? אני חדש פה וקוראים לי אורי. מקווה להנות...
S shadow dancer New member 8/10/03 #4 ברוך הבא בצל קורתנו...../images/Emo82.gif בס"ד אני אתכבד: הפורום ממכר! (לעיל...החתימה של רחלי- צופי וחורפני) ואתה תהנה...... ו....יש לי חתימה בשבילך!!! "אני מריו ויש לי אח ששמו דריו!"
ברוך הבא בצל קורתנו...../images/Emo82.gif בס"ד אני אתכבד: הפורום ממכר! (לעיל...החתימה של רחלי- צופי וחורפני) ואתה תהנה...... ו....יש לי חתימה בשבילך!!! "אני מריו ויש לי אח ששמו דריו!"
צ צופי וחורפני New member 8/10/03 #5 ../images/Emo6.gif וברוך הבא ועוד משהו, אני בבי"ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה באמת ממכר (עובדה, אני בבי"ס ובמקום ללמוד אני בפורום...)
../images/Emo6.gif וברוך הבא ועוד משהו, אני בבי"ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה באמת ממכר (עובדה, אני בבי"ס ובמקום ללמוד אני בפורום...)
B BaDoDa New member 8/10/03 #12 הוא לא באמת מצחיק!!../images/Emo3.gif בס"ד היייייי כולם(רחלי וכולם... ) רחלי....ניר מכריח אותי להיכנס!
הוא לא באמת מצחיק!!../images/Emo3.gif בס"ד היייייי כולם(רחלי וכולם... ) רחלי....ניר מכריח אותי להיכנס!
מ מחורפנת שכמוני New member 8/10/03 #7 ברוכבא../images/Emo70.gif איזה שבט אתה../images/Emo35.gif מעפילים רולז!!!
L lali37 New member 8/10/03 #10 ../images/Emo6.gif נראה לי שהתכוונת ל [URL='http://']מעפילים רולז...[/URL]
ס סופר מריו New member 8/10/03 #18 למה לא נראה לי?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
S shadow dancer New member 8/10/03 #11 על עמיצור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בס"ד בחיים לא!!
S shadow dancer New member 8/10/03 #15 אמממ....שיראל.... בס"ד את בעצמך ברוכה הבאה!!! אולי לא כ"כ ברוכה..... אבל באה.
א אושרה1 New member 8/10/03 #16 ברוך הבאאאא תהנה אני הייתי כאן... בס"ד כיום כמעט ולא כי נהרס לי המחשב אני שבט הרא"ה עפולה!!!! לפחות עוד אחד משבט הרא"ה בסוף עוד נשתלט!!! אושרה
ברוך הבאאאא תהנה אני הייתי כאן... בס"ד כיום כמעט ולא כי נהרס לי המחשב אני שבט הרא"ה עפולה!!!! לפחות עוד אחד משבט הרא"ה בסוף עוד נשתלט!!! אושרה