שלום אנשים..

little girl

New member
שלום אנשים..

היי! אני ענבר, ופשוט מצאתי את הפורום הזה! חיפשתי ליריקס של איזה שיר, ונזכרתי שיש מצב שיש פורום לעברי לידר! אני וחברה היינו בהופעה שלו בכפ"ס ביום העצמאות.. ופשוט וואו!!! הוא מדהים!! כמובן שגם קודם אהבנו את השירים שלו, אבל הוא שר כל כך יפה בהופעה בניגוד לכל אחד אחר שמזייף כי כל הטכנולוגיה עושה להם היום את הקול.. אז עכשיו אנחנו במסע חיפוש אחרי הופעות שלו.. כמובן שאני אציץ בלוח אירועים בתקווה לחסוך לעצמי זמן.. אממ.. מה עוד.. אני בת 17 עוד איזה חודש.. זהו .)

little girl

New member
כן.. מזהים אותי, אני גאה.

זה החתימה נכון? ההתחלה נחרטת אצל אנשים מסיבה לא ברורה.. איך חרוזים משחקים אותה בימינו...

היי ענבר

קודם כל ברוכה הבאה לפורום הנחמד שלנו אני איש יקר, או בשמי הלא וירטואלי גל, :) שמחים שהצטרפת, מקווים שתהני. ואני רק חייב לציין שהחתימה שלך (המשפט האחרון באנגלית) קנה אותי. שיר ענק, להקה ענקית, ובקיצור, אליי השארת רושם ראשוני חיובי. נשמח לראותך שוב. גל

Ez sLeeP

New member
איש יקר, מדוע אינך מחובר? :)

היי ענבר. וולקם. נשיקות. אני נדב. חרטטן עבור תשלום סמלי. :)

ברוכה הבאה.

אני נועה.. ואני רואה שאף אחד לא אמר-אולי כי נמאס .. אבל אנחנו חבורה של מטורפים....ואין חוק שאוסר עלינו!ככה שאנחנו נהנים מכל רגע. תהני פה מותק. ומייקל הוא ה-פורום אקספסלענמגלכח עזבי. מייקל מי אתה?!?!?תזכירק לי.. אני טיפה בורה! אבל מותר לי.צבע שערי קבע!

למעלה