שלום אנשים

לוי אסף

New member
שלום אנשים

ערב טוב. קוראים לי אסף ואני חובב נלהב של תוכים, רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם יעלה לורי מוחתם? אני גידלתי קוקוטיל שהחתמתי לפני שנתיים ורציתי לעבור למשהו קצת יותר רציני( וגידלתי גם קצת קוואקר ). אני יודע שצריך להאכיל את הלורי באוכל מיוחד אבל בכל זאת, אני רוצה ללכת על זה.

שנוני

New member
שלום...

לי יש לורי קשת בענן מוחתם והוא עלה לי 2000 שקל אני ממש ממליץ על התוכים האלה הם מאוד ידידותיים ומדברים ממש יפה שלי סך הכל בן שנה וקצת וכבר פטפטן גדול האמת שהוא גם צורח הרבה כי יש לו תוכי ממול לדבר איתו... אבל יחסית הם שקטים בקשר לאוכל יש לו דיסה מיוחדת שהוא צריך לאכול פעם ביום ובמשך היום אנחנו מאחילים אותו בכל מני בפירות מעורבבים עם קיטניות מיובשות שמשרים במים (לפי איך שהסבירו בחנות) הוא ממש מת על פירות! האמת הוא אוכל הכל המפלצת שלי

SpecialNight

New member
איזה כיף לךךךךך

תמיד רציתי תוכי מדבר :) אבל ההורים שלי לא רוצים כי זה הרבה עבודה והרבה כסף....

שנוני

New member
זו באמת הרבה השקעה

שוקי שלי יודיע כבר לומר שלום(כמובן) שוקי (כמובן) שתוק (את זה הוא אומר כשאני מתעצבן עליו) והפרויקט הנוככי שלי זה ללמד אותו לומר שוקי תוכי טוב והאמת הולך לי לא רע... שריקות הוא עושה בלי בעיה והוא מחכה את הטלפון מעולה!

סינאן

New member
תנסה אצל מאיר

היי השבוע היו לו כמה זוגות לורים קשת וילו בייב ואולי עוד לא יודע עם האכלת יד אבל תבדוק אומרים שהוא את הצואה מעיף לכל הכיוונים

סינאן

New member
קבל

היי ילו בייב סוג של לורי תראה באתר של מאיר אתה נכנס לקישורים בחלק העליון בדף הראשי של הפורום בצד שמאל יש חוות תוכים ושם גם החווה של מאיר קרוט

שנוני

New member
באמת

הצואה שלהם בעיתי התוכי שלי מתעלל בי ועושה צרכים דווקא כשאני מכניס יד להחליף לו אוכל או מיים אגב לורים מאוד אוהבים להתקלח...

למעלה