שלום אנשים

stud54

New member
שלום אנשים

אני דנדש כאן בפורום. רציתי לשאול שאלה. זה נורמלי שאני עוד חודשיים כבר בן 16 ועוד לא התנשקתי וגם לא היתה לי חברה עדין. זה מאוד מתסכל אותי. עכשיו הקטע הוא שאני ממש לא מכוער ובנות כבר אמרו לי שאני יפה ובמיוחד בחלק של העיניים. אני גם לא מתבייש לגשת לדבר עם בנות למרות שקורא לי לפעמים שאני ניגש לדבר עם מישהי ואני נתקע בלי משהו לדבר עליו. זה מאוד מתסכל אותי כי גם הצאתי לכמה בנות לצאת איתי ותמיד הן סירבו ואני מאוד מאוד מאוד מתוסכל

asafsi4U

New member
אח שלי, אתה בסדר גמור

יום אחד תימצא את האהובה שלך... קח את הזמן ותירגע! אתה בסדר. זה יבוא מתישהו לבד(אני מקווה).

asafsi4U

New member
*הסתייגות*

כאילו אם אתה הומו וזה... אז אתה לא אח שלי. (רק רציתי שתדע)

תציע לבנות שנראה לך שנמשכות עליך

וכמובן שגם אתה נמשך אליהן. עם הזמן תרכוש ביטחון והנושא יהיה לך קליל יותר אחרי שתהיה לך חברה ראשונה.

Hypnotize

New member
אל דאגה...

מצבך אינו קשה כל כך.. גם אני התקדמתי נורא לאט והנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 16 וחצי ועוד עם בחורה.. אל תתייאש ותמשיך לנסות.. אני בטוחה שתמצא מישהי מתאימה בסופו של דבר! תראה, זה הגיל שבו הרבה דברים משתנים והכל קורה נורא מהר אז אל תיהיה מתוסכל, יהיה בסדר!

ozzlove

New member
../images/Emo6.gifחופשי גבר, אני ה...

אני הנשיקה שלי היתה בגיל 17 וקצת והיום אני כבר זיין מקצועי, מבלי להשתחצן אבל... באמת שהדרך שהדברים קורים ובכלל ... הכל תלוי בך חבר, תהיה אתה אל תוותר זאת הרגשה של בעסה... אבל ברגע שלומדים את החוקים ולומדים לפנק הכל סבבה... שיהיה בהצלחה,

MaGeFa

New member
OFF קטן...

"הכל תלוי בך חבר היה אתה אל תוותר" זה קטע משיר לא? אם כן מאיזה..?

ozzlove

New member
זה באמת קטע משיר

:) לא זוכר מה השם שלו, סתם נזכרתי באיזה טקס שהיה בבית הספר וזה מה שהם שרו, יעזור אולי שם הבית ספר? (זה היה ממש ממזמן כן !? עוד חודשיים אני חוגג במזל טוב 20 :))) ).

stud54

New member
תודה על התגובות ומי ששאל אני לא דו

ולא הומו וגם אין לי בעיות עם אנשים כאלה כל אחד שיחיה איך שבא לו

Kite Cat

New member
אתה רק בן 16, בן אדם, יש לך את כל

החיים לפניך... קצת סבלנות, מתוק.

למעלה