שלום אנשים

elior15

New member
שלום אנשים

שלום לא מזמן עקבתי אחרי ההודעות פה וקראתי כמה דברים בפורום שיש לצין פורום מאוד יפה ונחמד עם אנשים מאוד נחמדים אז ככה ביקשתי מהמנהל לפרסם את אתרי שאולי חלקים ממכם מכירים"מיסטיקה וכישוף" אז הוא אמר לפרסם הודעה ואז זה יהיה בקישורים אז הנה אני מפרסם האתר מיסטקיה וכישוף באתר יש הסבר מפורט על איך להשתמש במיסטיקה וכישוף הכל מסביב לנושא מזלות, שדים, וודו, סיאנס, ועוד ועוד דברים אשר יכולים לתרום לידע המיסטי אשר מתפתח בארצנו אז תהנו מהאתר כתובת האתר: www.eliormagick.up.co.il עוד כתובת: city.boom.co.il/elior123456789

Flame

New member
שלום אליאור ../images/Emo13.gif

ביקרתי באתר שלך.. אתר נחמד
.. לא הספקתי לעבור על הכל..למעשה הייתי רק במדור התיקשור והרייקי...
הקטע הוא שמצאתי כמה טעויות, במיוחד בקטע על הרייקי! המון דברים שכתבת שם לא נכונים בכלל
.. אני ממש לא באה להטיף לך או משהו כזה, העיניין הוא שעם כאלה טעויות אנשים יפקפקו באתר שלך וחבל
אני אשמח לדבר איתך באייסיק.. אם יש לך..? אז בהצלחה עם האתר שלך
.. אם תרשום את מספר האייסיק שלך, אוכל לפנות אליך בצורה פרטית וכך לתקן כמה דברים (אם אתה רוצה כמובן) תודה רבה, ושיהיה לך המשך יום מואר

I am a freak

New member
אתר יפה.... רק שאלה-

ביקשת רשות מכל אותם אתרים שמהן לקחת את המידע. כי יש כמה קטעים שפשוט מועתקים...... יש זכויות יוצרים- כדאי שתהיה מודע לזה. אתר נחמד, אני חולק על דעתך בכמה מקומות אבל.... "איש איש באמונתו יחיה"- או במקרה שלך- "איש איש באמונתו המועתקת יחיה". יום טוב, אתר נחמד (!!)

Gum Cigarettes

New member
אני תכף אכנס לראות.

וסביר מאוד שגם להגיב, כי ראיתי "שדים"... ו.. ממ... שכחתי.

elior15

New member
ממממ

קודם כל תודה על כל המחמאות אז ככה בקשר לזה שכתב שיש חלקים מעותקים תראה אני נותן לך מילה שלי אני מנהל האתר שאין שום דבר שהוא לא מעותק מאף אתר כל מה שיש באתר זה מסיכומים באתרים באנגלית שתורגמו לעברית אין אף מאמר שהוא מעותק מאתר אחר הכל מסיכומים שמנהלי המאמרים ואני עשיתי וכל מאמר שאני מעלה לאתר הוא עובר בדיקה תראה אולי ההשקפות עולם שהאתר מציג דומה לאתרים אחרים יש בזה משהו אבל שום דבר לא מעותק הכל תחת סיכומים אישים שלי ושל מנהלי המאמרים אני ישמח לביקורת וישמח לראות מה לא מצא חן בעיניכם ומה לא מתאים ואם יש צדק בדברים שלכם אני ישנה את זה אני מאמין בביקורת 275045423 איסייקיו שלי לשאול שאלות ולביקורת ועוד דברים שיש לכם על האתר חג פסח שמח וכאשר לכולם

Flame

New member
הממ... היי אליאור ../images/Emo13.gif

אני אישית גם ראיתי כמה דברים שהועתקו מאתרי כישוף ומיסטיקה שונים ברשת, הממ.. בקטע התקשור עם המדריכים נדמה לי..? אה ובכישופים שרשומים שם.. אם זכרוני איננו מטעני, ניתן למצוא אותם באתר של וויקה ספר
.. כנראה שהם נכתבו או סוכמו בתום לב, אבל בכל זאת רק שתדע
.. חג שמח גם לך..

elior15

New member
תראי

נכון אני מודע ממש עכשיו אני ומנהל המאמרים ממשיכים במאמר החדש של זה פשוט שהיה לי מנהל מאמרים שהוא היה בקשר עם וויקה הוא היה בכלל בפורום שלו והיה פעיל באתר וגם כותב מאמרים לאתר שלי אני לא ידעתי בכלל על זה אבל לפני חודשים שמתי לב שהוא סיכם חלק מהדברים גם מהאתר של וייקה זה חלקים קטנים אני עכשיו מסכם.

למעלה