שלום אנשים :)

ואם כבר אז כבר-

כי אני רואה סופסוף עוד מישהו מהשכב"ג כאן בפורום (בלי להעליב את נועה או אריאלה או מישהו אחר!!) בכל אופן- אני לימור,שביעיסטית,שכבת "דותן",משבט "אופק" רעות,הנהגת מרכז ועוד משהו-כבר הרבה מאוד זמן אני מחפשת ידידים אבודים שלי מהנהגת ירושליים,שמשום מה כל מי ששאלתי עד עכשיו לא מכיר- אז אולי הפעם זה יהיה שונה נעים להכיר :) לימור

אני בטוח אכיר ../images/Emo13.gif

יש לי קשרים

אוריין1

New member
יש 4 ממצדה

ואני אחת מבית הכרם גם מהנהגת ירושלים- רק שתדעו כולכם.. זכינו 6 פרסים במחנ"ק האחרון: מורל, מטבח,צופיות,פני מחנה, בטיחות כדורעף בנות... אנחנו שבט של חיות...

לביתהכרם אין כללי! לביה"כ אין כללי!

לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ איןלביה"כ אין כללי!!! כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ איןלביה"כ אין כללי!!! כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ איןלביה"כ אין כללי!!! כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!לביה"כ אין כללי!!!

הגם גד במצדה?! חחחחחח

יש 4 ממצדה יעל-octobia חמשושה... אבל היא לא מתחברת כמעט..... גלייייייייי- מכיתה ח' major gadd- שמיניסט ו....אני!

super joby

New member
מאיזה שבט את?

אני לא בטוח אבל אם אני זוכר נכון ואת מיונתן אז לכם: אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!אין צופיות!ה וגם נפלו לכם המגדלים!! חי חי חי זה היה מצחיק..... ואם את לא מיונתן אז לא משנה

super joby

New member
הו.... אז לא משנה. אני יואב שישיסט

מהיובל. אולי יש לכם כללי, אבל אתם ליד מודיעין!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה