שלום אנשים

שלום אנשים

אני באר שבעי (מן הסתם) הסתובב לי ראיתי את הפורום הזה ואמרתי לעצמיSacrificeInGodsBlood הגיע הזמן שתכנס לפורום הזה.... טוב אז הנה אני

יוני? מה המצב יא נורווגי?

וברוך הבא. וגם אם אתה לא יוני. עדיין ברוך הבא. קצת בלאקרים בפורום לא הרגו אף אחד.

טאלנה

New member
עודד!!!! תשתוק!!!!!!!!!!

אתה באמת חייב להכניס מטאל לכל מקום??? מה זאת ההערה הזאת???? אוףףף אתה עולה לי על העצבים!!!!

DEATHRUCTION

New member
גם אתם! איפה את רואה פה מטאל?

דיי לדיקוי המטאל..........! הקטע הוא שסבבה אנחנו יכולים לא לדבר על מטאל כי יש מקום לזה אבל יש מקום לעוד הרבה דברים אחרים שנכתבו פה ואני לא רואה אף אחד קם כנגד זה....... בקיצור יש לכם מגמה של דיכוי המטאל....וזה לא נחמד!

Hamall

New member
יא דפוק זה איתי קרן...

אני חושב.

DEATHRUCTION

New member
וואלה? אבל יוני אמר לי שכל פעם שיש

מישהו אם שם ארוך אז זה הוא... והוא גם משתמש במילים God בדרך כלל בנייקים הארוכים שלו

טאלנה

New member
זה לא איתי...

הניק של איתי באייסי שונה לגמרי... ויוני באמת משתמש בכאלו ניקים... וחוץ מזה, לאיתי כבר יש פה משתמש... וזה לא זה... ואין לו סיבה להחליף...

Hamall

New member
אההה תגזימי...

הוא לא שונה לחלוטין. רק אין בו גודס. וחוצמזה אתמול דיברתי איתו באיסיקיו והוא כתב לי איזה קטע שבנוי משמות של שירים כמו שיש בכרטיס האישי שלו. אם זה לא הוא אז זה לא הוא... זה לא מזיז לי במיוחד. ובלי שום קשר: איתי = גבר.

טאלנה

New member
איתי באמת אחלה גבר :)

אני לא חושבת שזה איתי אבל.. ואם כן, אז סבבה...

Hamall

New member
וד"א על איזה יוני אתה מדבר?

יוני שמתפלל למרדוק או יוני מהכיתה? או שזה בכלל יוני אחר?

Papito

New member
איזה אנדשים יאללה

אחד חי בבועה ממש רצינית שכל חייו כנראה הם מטאל ובלאק מטאל וכל החרא הזה (שבטח אם הוא יראה מטאל וחרא באותו שורה הוא ישר יתנפל עליי בקריאות ממש לא קשורות) והשני חי במעין מגננה כזאת שאיך שהוא רואה שכתוב מטאל בפורום ב"ש הוא ישר מתקיף "די לדיכוי המטאל" די לדיכוי" בקיצור זה צמד חחמד מצחיק במיוחד

DEATHRUCTION

New member
כן ... בהחלט מעורר גיחוך! אבל אותי

מעניין לדעת למה אף אחד לא הגיב ככה מתי ששמת את ההודעה על נסטלה שלא ממש מתאימה לפורום ב"ש ולא הבנתי מי אלה שני האנשים האלה... אולי תפרט

Superdror

New member
אני יותר טוב מכוווווווולםםםםםםםםםםם

אתםםםםםםם בכלל לא מכירים אותי! אני בלאקר קשוח!!!!!!!!! או בשמי המקצועי! מטאליסט קשוח בעל גרזן נורווגי מעובר עם שווצרי!!! מי יכול עליי ?! אה?!

למעלה