שלום אנשים...

שלום אנשים...

הנה אני כאן וכעת אהיה כאן טיפה יותר... בוקר טוב לכולם נא לחייך
תודה

ShirShir

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo142.gifבוקר נפלא!../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

בוקר טוב ונהדר גם לך ,בארי ברברי. שיהיה לכולנו יום מאושר!!

אהבתי את החתימה...

אחלה צוות אנחנו נהייה כנראה...
צוות שנותן עיצות ורעיונות למתנות אבל בעצם לא מקבלים כלום...
טוב נו הסנדלר תמיד הולך יחף...

ShirShir

New member
תודה בארי...

אבל תגיד, למה אחנו לא מקבלים כלום? למה הסנדלר הולך יחף? כשנותנים משהו לא חושבים על תמורה, "למה שווה לי לעשות את זה" או מה ייצא לי מזה. נותנים בכיף מכל ה-
! חוץ מזה, גם אני וגם פאצ´י העלנו כאן שאלות בנוגע לדברים אישיים וקיבלנו תשובות נהדרות!
אתה מוזמן לנסות גם... שיהיה סופ"ש נעים ומלא הפתעות טובות!!

בבקשה...

מהלב תמיד ניתן כל מה שיש רק מהלב... ובקשר להודעות שחלפו בפורום,האמת שלא בדיוק הייתי כאן בכדי לקרוא אותם,עקב מאורע רע ומר שקרה במשפחתינו,אך הנה עבר לו החודש וקצת ואני כאן איתכם. אשמח לקבל קישור לאותם הודעות לשם קריאה...או איזה דף הם יושבים...

ShirShir

New member
ובכן,

ההודעה של פאצ´י מופיעה ממש כאן בעמוד הראשון.. ההודעה שלי מופיע די בתחילת הפורום (כשלהוריי היה יום נישואים). הצטערתי לשמוע שקרה אסון במשפחתך, מקווה שלא תדעו עוד צער וכל הפתעה בחייכם תהיה חיובית ותביא עמה אושר וכל טוב!

בארי

New member
טוב שתי תגובות בתגובה אחת...

הראשונה לפאצ´י...עד כמה שאני זוכר לאבא שלך חסר משהו אחד...השאלה היא כמה את מוכנה להשקיע ?! כנסי אלי למסרים למה יש לי רעיון טוב בשבילך... ולך שיר...את יודעת לא צריך כל כך הרבה ברדק בשביל לתת להורים מתנה ליום מיסוד אהבתם,פשוט דף אחד שבו יהיו התמונות שלכם של הילדים מסביבכם יהיה לב שני ההורים בשני צידי הלב בלבבות קטנים ולמטה רשום "תודה לכם על שבחרתם להינשא ולהביא אותנו לעולם,פירות האהבה שלכם =כל שמות הילדים=". מה אתם חושבים ?!

ShirShir

New member
בארי,

רעיון נחמד העלת פה, אל לא כ"כ מתאים למשפחה שלי.. תודה!

pachanga

New member
אגב....

אתם תמותו מה אבא שלי רוצה ליום הולדת
הוא רוצה משקל <לשקול את עצמו> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שחסר לו ואחותי קנתה לו חליפת טרניג כי הוא הולך ברגל ערב ערב ואגב בארי אנחנו צריכים לעשות ישיבת צוות קטנה של מנהלים אבל לא הולך ישיבה בלי נרגילה

למעלה