שלום אנשים

The Sandman

New member
שלום אנשים

וואי שנים שלא הייתי פה אולי אנשים זוכרים אותי אבל רוב הסיכוים שלא... כל אופן באתי לספר.... לא מזמן שלחו את הכיתה שלי מהביצפר להרצאה בנושא חלומות... היה מעניין לאללה לא משנה כל אופן היה קטע שם שהוא התחיל לדבר על חלומות צלולים... הוא לא חידש לי כלום אבל הוא סיפר על מין משקפיים כאלה שיצרו וניסו על האנשים שאתה שם אותם לפני שאתה הולך לישון והוא עושה לך מין אור חלש שעם אתה מסתכל זה נראה כמו נקודה ירוקה בפינה הימנית למעטה... ככה שכאילו כל פעם שתראה אותה תידע שאתה חולם.... עכשיו שאלה אליכם... אתם שמעתם על זה? דרך אגב אם מישהו מעוניין לשמוע את ההרצאה שיצור איתי קשר אני ישתדל לתת לו מידע כיצד אפשר לשמוע אותה.. תודה מראש

KEiN

New member
כן שמענו

היינו עשינו
יותר זול יומן חלומות...

LucidGuess

New member
לא כדאי לך לקנות

המכשיר יקר מאד ואתה יכול לקנות אותו מהאתר של המכון לחקר חלומות צלולים http://www.lucidity.com אבל חבל, אתה יכול לחלום הרבה יותר חלומות צלולים בעזרת השיטות הרגילות ( WILD, MILD, בדיקות מציאות... ) המכשיר לא עובד לכולם וגם איתו אתה חייב ליכתוב יומן חלומות ( כדי ליזכור טוב את החלומות שלך ) וגם איתו אתה צריך לעשות הרבה בדיקות מציאות כדי שבזמן החלום תזהה את הרמזים/סימנים שהמכשיר שולח לך ( אור מהבהב או צליל ) כי אחרת אתה תחשוב שזה חלק מהחלום, לדוגמה יהלום נוצץ או שמש זוהרת, המכשיר אינו קסם, לדעתי הקנייה שלו מיותר. בקישורי הפורום ( למעלה ) יש כמה אתרים מעניינים על חלומות צלולים, מתוכם לפחות שניים שלושה בעברית, ממליך לך לקרוא קצת על השיטות הרגילות ליצירת חלום צלול, עזוב את המכשיר. את ההרצאה בטח העביר דוקטור יוסי באומהקר שהוא מומחה לנושא. בכל מקרה - אתה החוליה החלשה! שלום
Lucid

The Sandman

New member
טוב איש אני רק רציתי קצת מידע על

המכשיר... שיטות אני מכיר יש לי פול דפים בבית וגם ספר... את המכשיר של המחקר לחלומות צלולים אני גם מכיר.. אני חשבתי שזה משהו חדש... עו משהו מוזר הוא סיפר שאחרי שהאנשים האלו השתמשו במשקפיים הם התחילו לראות את הנקודה הירוקהסתם ככה בחיים... נ.ב מישהו בשם אסף העביר את ההרצאה... תודה

LucidGuess

New member
לא לא, אתה מדבר על משהו אחר

עשו פעם ניסוי עם קרן ליזר קטנה שמאירה נקודה ירוקה בזווית העין כדי שתבין שאתה חולם, הבנתי שהניסוי ניכשל ואנשים שהשתתפו בו התחילו לדמיין שהם רואים את הנקורה הירוקה גם כשהם היו ערים, אחד מהם אפילו היה בטוח שהוא חולם והוא התאבד, דבר שהביא מיד לסיום הניסוי. המכשיר שמוכרים היום אינו מסוכן ומשתמש באור אדום מהבהב מול העיניים וגם בציפצופים. כאמור אתה יכול ליקרוא מידע על המכשיר הזה ( יש כמה סוגים שלו ) באתר שרשמתי לך קודם, מאותו אתר אתה יכול גם לבצע את הקניה, פנה אליהם באי מיל כדי לקבל עוד פרטים. לוסיד

LucidGuess

New member
ככה שמעתי

לפי מה ששמעתי אנשים שהשתתפו בניסוי הזה התחילו לראות את הנקודה הירוקה לא רק בחלומות שלהם אלא רק במציאות, והם התחילו לגמרי להתבלבל בין המציאות לדמיון עד שאחד מהם אפילו התאבד, או שאולי הוא פשוט ראה את הנקודה בזווית העיין והוא חשב שהוא חולם וניסה לעוף מאיזה חלון, בכל מקרה בכך הפרוייקט הגיע לסיומו. זה לפחות מה ששמעתי. לוסיד

EshedI

New member
wow...

אבל מה לעזעזל הטמטום הזה להשתמש בלייזר?? כולם יודעים שזה צורב על העין...

KEiN

New member
הלייזר

פוגע ברשתית רק במקרה שהוא פוגע בה ישירות, דרך העפעף לא נראה לי שזה מזיק כלכך... (לפחות ככה נראה לי)

LucidGuess

New member
ליזר בעוצמה חלשה

השתמשו כנראה בליזר שעוצמתו חלשה, לא ליזר שיכול ליצרוב, אך מספיק חזקה כדי שיחדור דרך זווית העין ויראה לאדם החולם כנקודה ירוקה קטנה וזוהרת. חוץ מזה כשחולמים העיניים לא לגמרי סגורות, הן חצי פתוחות והעפעפים רועדים, ככה שדיי קל ליראות מקורות של אור. בטוח שאפשר לימצוא עוד מידע על הניסוי הזה באינטרנט, נסה בגוגל אולי. לוסיד

למעלה