שלום אנשים.....

kkdd

New member
שלום אנשים.....

ובכן הורדתי את הסרט THE ONE אבל יש שוליים שחורים גם למעלה וגם למטה ובצדדים אין את זה בכלל.... ברצוני להסיר את זה. אז יש לי DIVX 5.2 וניכנסתי להגדרות כמו שבתמונה שמצורפת לפי מה שהבנתי אני צריך לשנות את הספרות של האפס למספרים, אבל ניתן לשנות אותם בן 0-100 וכמובן שאם עושים זאת השוליים רק נסגרים על הסרט ולא ניפתחים ולא נעלמים כפי שחשבתי.... אז איך מעלימים את השוליים השחורים שגם למעלה וגם למטה שבסרט? תודה רבה רבה לכל העוזר.... אם העזרה תצליח הוא יתוגמל....

avikob

New member
שינוי פורמט 16:9 ל- 4:3

השוליים האלה נקראים WIDE SCREEN פורמט 16:9 אתה צריך להפוך את הפורמט ל-4:3 בדרך כלל זה נמצא בהגדרות של נגן הסרט אזהרה-שינוי הפורמט יגרום למתיחה או כיווץ של התמונה ובכך האנשים יראו לך מוזר או נמוכים ושמנים או גבוהים ורזים תמיד מומלץ להשאיר בפורמט המקורי של הסרט

webmasterN

New member
אז אתה מאלה שלא אוהבים את ה-WS

WS - מסך רחב, מה שיש לך זה בדיוק איך שצולם וכך גם רואים את הסרט בקולנוע אבל אם אתה מעדיף מסך רחב... יש אפשרות ב-microDVD לעשות את הסרט על כל המסך, פותחים את הסרט ולוחצים על מקש HOME לשיחרור הנעילה ואז לוחצים כמה לחיצות על מקש END עד שמתקבל מסך רצוי. - פתרון זה הוא הרבה יותר נוח מאשר קידוד מחדש של הסרט. *לא ידוע לי על תוכנות אחרות שמסוגלות לזה חוץ מ-microDVD .

URNFS

New member
כל התוכנות

בנגן הDIVX אתה יכול לבחור 4:3 16:9 ואספקט שאתה בוחר בעצמך בZOOM PLAYER וב radlight אתה פשוט בוחר aspect להנאתך.

למעלה