שלום אנשים............

שלום אנשים............

אני חדשה כאן ולא בדיוק שייכת (עדיין לא בכושר). מקווה להיכנס לזה כמה שיותר מהר. אפשר להצטרף לקהילה הבריאה?

ברוכה הבאה

בכיף

אז ככה.......

אני 169, שוקלת 72, לאחר שהורדתי 8 קילו, בעבר הייתי שוקלת 53. אני אמא לילדה, לומדת ,עובדת, ולכן אין לי זמן ללכת לחדר כושר. אני זקוקה לתרגילים בבית. השאלות שלי הם כאלה...... 1-כמה אני אמורה לשקול? 2-האם יש תרגיל כלשהו שעובד על צלוליטיס? 3-אני צריכה תרגילים לבטן(דחוף). ישבן ורגליים. 4-כמה כושר צריך לעשות ביום בשביל להרזות בצורה משמעותית ומהר? התפריט הבסיסי שלי.... פרות ללא הגבלה עד הצהריים.(3-4 פירות) ארוחת צהריים שמכילה בעיקר ירקות. ארוחת ביניים 2 פרוסות לחם קל עם גבינה או ריבה דיאט. ארוחת ערב, מעדן או שוב פרי... האם התפריט בסדר? חסר? מלא? אשמח לקבל תשובות וסליחה על האורך. לילך.

לילך

המלצה לפני התשובות: כנסי למאמרים בפורום בקטגורית "שאלות ותשובות" ולמאר על מיתוסים בחדר כושר כדי לקבל מידע ראשוני. לאחר מכן חזרי אלינו עם שאלות.

קראתי גם אתמול ועכשיו שוב.....

אך עדיין יש שאלות. 1-האם התפריט היומי שלי הוא בסדר? 2-מה המשקל הרצוי? 3-מה זאת אומרת אין אימון חיטוב? אז איך מחטבים ? 4-" לא ניתן להוריד שומן נקודתית". מה זה אומר? אם אעבוד מסיבית על שרירי הבטן, לא יהיה תוצאות? לילך.

תשובות

1. הייתי מוסיף לתפריט ארוחת בוקר - דגנים עם יוגרט ומוריד את הפרות. 2. יש טבלאות באינטרנט אני ממש לא זוכר - משהו ?! 3. חיטוב - ירידה במסת שומן ועליה במסת שריר - נמצא במאמרים !!! 4. השומן יורד בכל הגוף ולא נקודתית בירכיים, על מנת לרדת בשומן בישבן לדוגמא צריך לשמור על תזונה נכונה ולבצע פעילות גופנית. השומן ירד בכל הגוף בצורה יחסית כאשר חלק ממנו יהיה כמובן בישבן. אם תעבדי מסיבית על הבטן יהיו לך שריר בטן אבל הם יהיו מתחת לשומן - גם זה מופיע במאמרים !

Nut420

New member
אז ככה..

1. תקראי את המאמרים של רמי 2. את אמורה לשקול 52-68, אבל לא כדאי לך למדוד את ההישגים שלך בכמה משקל הורדת, אלא בכמה אחוזי שומן הורדת 3. אין שום תרגיל שעובד על צלוליטיס, צלוליטיס הוא שומן, בנושא הזה אני לא מומחה אבל אני חושב שעם תורידי את אחוזי השומן גם הוא יעלם. 4. תוכנית עם תרגילים שניתן לעשות בבית אפשר למצוא במאמרים 5. התפריט שלך מאד מאד חסר, זה בערך עשירית ממה שאני אוכל ביום, אין בתפריט שלך בכלל חלבון, תלכי לדיאטנית שתתאים לך תפריט או משהו (הצעה אישית שלי: במקום לחם קל תאכלי לחם מלא)

ממממממממ.........

ראשית אודה לך על התשובה. שנית....איך אני מודדת אחוזי שומן? בקשר לתפריט שלי, אני אחת כזו עם תאבון חבל על הזמן, מאז הלידה , אני לא שבעה מכלום, אני יכולה לאכול כמויות של משפחה שלמה בלי להרגיש. וביחוד דברים כמו, בורקסים, מוקרמים, פסטות, בקיצור כל המשמינים למינהם. צמצמתי את התפריט בכדיי להרגיל את הגוף לכמות מסוימת של אוכל. הלחם קל הוא מחיטה מלאה, ודרך אגב, זה תפריט של דיאטטנית רק בלי הבשר, כי אני אכלנית של בשר. לילך

Nut420

New member
המשך

ניתן למדוד אחוזי שומן בעזרת המכשירים האלה שיש בחדרי כושר אבל הם לא תמיד מדוייקים, על ידי הימנעות ממזון והתרגלות לכמויות מזון קטנות חילוף החומרים בגופך יותר, וככה את שורפת פחות קלוריות במנוחה, בקיצור, תקראי את המאמרים של רמי :>

מדידת שומן

יש תשובה מפורטת על שיטות מדידת שומן במאמרים של הפורום או בהודעות הקודמות - נסי לבצע חיפוש מתקדם !

למעלה