שלום אנשים!

מורןLA

New member
שלום אנשים!

הייתי מוכרחה לקפוץ לפורום באר שבע ולהציג את עצמי כתושבת חדשה בב"ש. מלוס אנג´לס הגעתי, ועל חוזה דירה חתמתי, אנא שכנעוני שעשיתי צעד נכון. זקוקה נואשות לחיזוקים :) וגם אם מישהו מכיר או יודע על קורסים קצרים לתיכנות או טכנאות מחשבים, אשמח לקבל פרטים. תודה, מנהלת פורום ישראלים בחו"ל לשעבר.

wiseman

New member
hi l.a

hi my name is haim i live in beer sheva and now i am in florida for vacation i just came back from los angeles ,las vegas was great whay u came back?. .

מורןLA

New member
היתי שם 5 שנים ודי הספיק לי,

בכל אופן היתי מעדיפה כנראה להתחתן בסופו של דבר עם ישראלי ולא עם אמריקאי כי קצת קשה להתבטא ולהתווכח באנגלית :)

yellow cheese

New member
צעד נבון בהחלט../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

קבלי ח"ח על ההחלטה
באר שבע היא עיר מדהימה.. הרבה פחות רועשת מתל אביב, הרבה יותר יבשה מבחינת מקומות בילויי.. אבל בגדול, לא הייתי רוצה לעזוב את העיר
עם הזמן לא תזדקקי כלל וכלל לחיזוקים, את תלמדי לאהוב את העיר
אני, כתושבת ב"ש מיום היוולדי <16 ושמונה חודשים..
> מתה על ב"ש ולא הייתי מוכנה להחליף אותה בשום עיר מאאאגניבה אחרת
כן כן.. **פטריוטית שכמותי**
באיזה איזור שכרת דירה
ועל קורסים בנושא מחשבים יש את "אשרוֹת-מרכז הדרכה למחשבים" ברחוב שז"ר, שזה בית ספר למחשבים..זה נמצא בבית פריזמה, אמא שלי מוסרת מידע: "את יכולה לפנות לבחור בשם אלי, שהוא המנהל, והוא ייתן לך פרטים על מחירים וכו´"..
אמא אגב נידבה את המידע על הקורסים
וולקאם לפורום
AND... וולקאם לבאר שבע
בידידות, שי

מורןLA

New member
שי יקירה!

תודה על המכתב החם. עברתי לשכונת רמות, מקום נחמד לאללה, את מוזמנת לבקר :) ותודה לך ולאמך על כל המידע בנוגע לקורסים.

tomer1976

New member
בהצלחה בב"ש

מורן היקרה אני סטודנט באוניברסיטה שגר לא רחוק ממך ברמות. אני רוצה להמליץ לך על חיי הלילה של הסטודנטים בעיר: פאבים: פאבלו, גאוס, צ´יקה , לוקה. מסיבות: בד"כ פרטיות בבתים, תשאלי אותי בפורום ואני אגיד לך מתי יש. קיו בימי שני וחמישי, פקטור בימי רביעי. זהו.

מורןLA

New member
ואללה<?

נשמע אחלה, אשמח לשמוע פרטים בהמשך... ואולי נעשה איזה מפגש פורום באר שבע בפורום בבאר שבע :) ט´נק יו.

yellow cheese

New member
אין בעד מה מורנוש../images/Emo23.gif

באמת, מכל ה
..
וואו, שכונת רמות.. רק הגעת וכבר נהיית לוקסוס
חחח
אנחנו נעשה מפגש פורום..מתישהו
ואמא מוסרת לך "אין בעד מה, תמיד כאן בשביל כולם.." חחח איזה קופה
אוהבת, שי

fireman

New member
ברוכה הבאה לבאר שבע סיטי!

וכמובן ברוכים הבאים לפורום עשית בהחלט צעד נכון למרות שאני קצת "משוחד" (באר שבעי פטריוט) העיר באר שבע היא העיר שהתפתחה והשתנתה הכי הרבה במספר שנים מועט והפכה לעיר שמאפשרת לאנשים כמוני להיות גאים בה. לגבי קורסים, כמו שכתבה שי, יש את אשמורת, ואני אוסיף גם את סיוון אם מדובר בקורסים יותר מאסיביים מבחינת היקף שעות אז כמובן שיש את המכללה הטכנולוגית שהיא יותר ללימודי תואר בדומה לאב"ג

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אהלן מורן, אני חדשה בכלל בפורומים של תפוז. רק היום עברנו, אני ועוד עדר שלם, מפורום "ישראלים באירופה" של ווינט ישירות לחיקו החם של פורום "ישראלים באירופה" כאן בתפוז. אני דווקא באר-שבעית וכנראה שכנה קרובה שלך... מה המצב בדירה החדשה? כבר נכנסת? והשכנים, הטובים השכנים בעיניך?
ובקשר לקורסים - את רוצה ללמוד או ללמד?

מורןLA

New member
...

אני יכנס לדירה בסופ"ש, נסעתי להביא את הציוד מהצפון. עברתי ליחידת דיור, ככה שהבעלים של הבית נחמדים מאוד והם גרים מעלינו. בקשר לקורסים אני מעוניינת ללמוד (לא ללמד) צילום או טכנאות מחשבים.

למעלה