שלום אנשים ^^

magicannn

New member
שלום אנשים ^^

וואו, כייף לחזור! חלקכם אולי זוכר אותי, הייתי חלק מהפורום לפני די הרבה זמן ועכשיו חזרתי למייפל, בשעה טובה. קודם כל, אני רואה שיש הנהלה חדשה אז למרות שאני בטח מאחר בשנות אור, מזל טוב. זהו, חוץ מזה אני משחק בברואה, בדיוק היום פתחתי ווילד האנטר מגניבה ביותר והגעתי לרמה 35 ^^ , אם אני זוכר נכון אז רוב הפורום משחק בברה, למרות שיכול להיות שזה השתנה. קוראים לי יונתן ואני שמח מאוד להיות חלק מהפורום שוב.

אני זוכרת את הניק רק...../images/Emo3.gif

בכ"א ברוך השב. אני לוטן, יש לי קוסמת קרח ברמה 123 בברה. תהנה

magicannn

New member
אופס XD

~תיקון~ *מגניב כנראה שמתי ה' מרוב התרגשות או משהו~ בכל מקרה, תודה רבה על הברכות =]

Macbook

New member
נו אז?

בן אדם בא וכותב שהוא חוזר לפורום, לפחות תהיה נחמד. ולנושא - אני רועי, עוד חודשיים בערך בן 15, ברוך השב.

TheParrot

New member
שאלוום יונתן P:

אני הראל , משחק בברה עם פיראט רמה 101 ובישופ רמה 143 [=

Hasselblad

New member
שלום יונתן

ברוך השב, אני סיוון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 177 בשרת ברה. תודה על האיחולים

magicannn

New member
תודה רבה לכולם~

אז צדקתי, רובכם בברה XD אולי הגיע הזמן לעבור? צריך לחשוב על זה. שמעתם על האיוונט מרתון של נקסון שייתן לכם 10K מייפל פוינטס דרך אגב?

magicannn

New member
הממ, לא שמעתם עליו?

http://maplestory.nexon.net/News/Events.aspx?boardNo=200&contentNo=00COD&pageIndex=1 קישור, למעוניינים. בעיקרון, נקסון אמרו שהם יפרסמו אתגרים ששחקנים יצטרכו למלא במהלך הזמן כשהאתגר הראשון פורסם כבר והוא לפתוח דמות חדשה של דואל בלייד, איוון, או אראן בשרת החדש של כאוס ולהעלות אותה לרמה שלושים עד ל11 ביולי. מי שייעשה את זה יוכל להשתתף באתגר הבא וכך הלאה. מי שישלים את כל האתגרים יקבל 10K נקודות מייפל~

האלו D:

ברוך הבא או ברוך השב?
בכל מקרה, אני אנה עם DB רמה 86 בברה וכמו ששמת לב, רוב הפורום עדיין משחק בברה XD

למעלה